Paco, wiemy że jest, ale 2000zł wyrzucić na gwint to troche też jest

Adi1990 napisał(a):witam jak w temacie potrzebuje wiedzieć czy jakiś gwint podejdzie mi do rexa bo na allegro są do del soli itp... nie pasuje np. z civa 5 gen? rózni się 50kg wagą więc kolosalnej różncy ni e będzie

no racja bo oszczędzając płaci się 2razy i na jedno wyjdzie, ale ja jak i Adi narazie czegokolwiek chcemy się łapać bo poprostu MUS, a mamy kupe innych wydatków jak uturbienie kucie itd. bo robimy właściwie wszystko w tym samym czasie nie mówiąc już o innych duperelach.Robs napisał(a):Tych najtańszych proponuję unikać,bo może się okazać,że to co miało być najtańsze,finalnie wyjdzie najdrożej
Już kiedyś miałem i napewno odpada ^^to jak auto ma tylko stac na zlotach to zalozcie sobie coillovery

M!R@S napisał(a):Czyli jeszcze raz... na allegro te technixy i mtsy widziałem jakieś od civa 5gena i niby uziemiają do 120mm... od 88-91r różnią się tylko sprężynami ? bo jeśli tak to można sprężyny inne dać i problem zniknie.
[ Dodano: 2012-01-15, 10:52 ]
albo ciąć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości