Wiec tak miałem cały czas seryjne spręzyny, przód stał cholernie wysoko - mierzone od ziemi do nadkola 67 cm. Włożyłem mu teraz jamexy - 3,5 cm - mając nadzieje ze będzie wyglądał bardziej seryjnie a nie offroadowo, po zabiegu zawias poszedł prawie 7 cm w dół o co chodzi?? Można dostac cos pomiędzy serią a - 3,5cm ?? Albo może te moje seryjne springi sa coś nie halo? Może ktos chciałby sie zamienic seryjnymi sprężynami na te Jamexy ? ( tylko chciałbym zdjęcie podglądowe jak to na aucie leży do już głupieje... )
no ale w stosunku do "mojej serii" różnica wynosi 7 cm. Wiec domniemam że przed wymianą jezdziłem na + 3,5 w stosunku do serii oryginalnej...teraz jest dla mnie za nisko, chciałbym ciuteczke wyżej zwłaszcza przód, bo szkoda mi chlapaczy, obrywających na progach...
narazie wstepnie zamieniam sie z bacucisem...opony mam seryjne 14' .
[ Dodano: 2008-02-17, 17:14 ] u mnie na - 3,5 cm też jest 60 cm do nadkola. Czyli ewidentnie problem tkwi w moich seryjnych springach....Bo skoro na -35mm mam 60 cm do nadkola a na seri 67 cm ( powinno byc jakies 63 ) zagadka rozwiazana