tez juz jestem tego zdania tylko teraz pytanie wymieniac lozyska czy cala skrzynie?? wiesz moze od czego podeszla by skrzynia do mojego rexa mam takiego pecha ze jest to ta zadka wersja 1,5 16v na skrzyni widnieje nr C5e wiesz moze w czym siedzi taka sama skrzynia ogladalem dzisiaj skrzynie z civica 1,5 93 rok i wyglada identycznieSlnED9 napisał(a):własnie odsłuchałem twoje nagranie Łożyska na wałku od skrzyni do wymiany. pozdrawiam
w del sol nie ma linki.mack1111 napisał(a):wyreguluj linke sprzegła i po problemie miałem to 2 razy po wymianie sprzegła pozdr
niestety nie pomoglowojtas960 napisał(a):i jak pomogło odpowietrzanie czekam na rozwiazanie problemu
nie wiem czy bylo ok poniewaz kupilem auto z padnietym calkiem sprzeglem tarcza byla zjechana do zera nie bylo wogole sprzeglaGabi napisał(a):mamarco84 napisał(a):Gabi napisał/a:
sprężyna na łożysku oporowym poprawnie zapięta na 100%?
jaka sprezyna tam nie ma zadnej sprezyny na lozysku
fakt przy hydro masz na sprężynie zapiętą łape wyciskającą łożysko...
niemniej jednak dzwięk łożyska na wałku głównym...
przed wymianą było ok?
ok wielkie dzieki bede szukal takiej skrzyniSlnED9 napisał(a):P20/A000 92-95 Civic CX/VX D15B8/D15Z1
P20/A000 92-95 Civic DX/LX D15B7
Któraś z tych napewno bedzie pasowac pozdro
jestes pewien ze podejdzie do mojej crx troche daleko mam jechac po ten samochod ale chyba tak zrobie moglbys zobaczyc na to ogloszenie i powiedziec czy z tego podejdzie jak mozesz to wejdz na strone www.autodb.no potem wchodzisz w Bil powinna wyskoczyc ci wyszukiwarka u gory beda rozne kategorie pod kategoria deler i utstyr bedzie pisalo Vis bil-annonse med AutoDB-kode to wpisz ten kod 1230365 i wyskoczy ci to ogloszenie moglbys luknac czy to takie samo jak twoje bo nie chce jechac na daremno a wlascicielem jest pani wiec nie zna sie wogole na rzeczy chcialem zeby mi zrobila zdjecie skrzyni to napisala mi ze raczej jej bedzie ciezko wejsc pod samochod heehepusty24 napisał(a):ja mam lsi i mam s20 jak .zreszta podejdzie ci kazda z d serii tylko czasem poloski bedziesz musial zmieniac

jak sie wslucham to slysze takie rownomierne szmeranie
a wczesniej byla cisza ,skrzynia jest ta sama 
yyyyyyyyyyy no nawet mnie nie stresuj jak narazie tak jezdze tylko do pracy w nastepnym tygodniu mam jechac po ta honde z ogloszenia mam nadzieje ze ten d15b2 to wszystko takie same jak u mnie w D15b7pusty24 napisał(a):a ja sobieteraz tak mysle czy nie tlucze sie lozysko w wale tam gdzie siedzi walek?przekladalem teraz wlasnie silnik i ten temat zwrocil mi na to uwagejak sie wslucham to slysze takie rownomierne szmeranie
a wczesniej byla cisza ,skrzynia jest ta sama
a jak tylko to lozysko w wale to kupisz wszedzie za grosze 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość