Robert3178 napisał(a):jAK MASZ KANAŁ TO ROZBIERZ SAM
No niestety - nie mam, choć bardzo bym chciał mieć :/ Narzędzia też mam bardziej "ogólne", niż "samochodowe...
A poszukam tego speca u mnie w wiosce
Skoro polecany... 
Robert3178 napisał(a):jAK MASZ KANAŁ TO ROZBIERZ SAM
Skoro polecany... 
Mibars napisał(a):Macie jakieś godne polecenia i nie najdroższe warsztaty, gdzie mogliby mi to ogarnąć? Najlepiej Warszawa południowo-zachodnia, lub te okolice... Nie wiem czy stanie tylko na oporowym, czy też skrzynię trzeba będzie rozbierać, a nie chciałbym, by ktoś ją potem źle złożył...
Zauważyłem ,ze hałas zależy od wysprzęglenia - Co wysprzęgle to inaczej hałasuje - raz na luzie jest cichutko, a czasem potrafi być nieźle słyszalne.
Ten dźwięk cichnie jakąś sekundę po wcisnięciu sprzęgła.

Skrzynia od momentu zakupu najgłosniej hałasuje na trójce, która ma też nie do konca sprawny synchronizator (przy zmianie biegów przy odcince potrafi zgrzytnąć), choć bardziej mi na piątce zależy - bo szybsza zmiana 3-5, czy też nawet czasem 2-5 jest komplentie niemożliwawlasnie dzis dzwonilem i cena za szt 204 brutto wiec takiej tragedi nie ma,jak za lozyskotecno napisał(a):one sa jedne z drozszych

, więc nie powiem które to które - pewnie te same, co są na stronie
a to ja wiem bo sam kiedys pytalem z ciekawosci ile do y21 to mi japa opadlaMibars napisał(a):Zestaw synchro 3-4: 590zł
Zestaw synchro 5: 410zł

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość