kukus napisał(a):rozni sie budowa. z seryjnego zostaje tylko centralna czesc z otworem na wieloklin i sprezynami
jakbys spieka chcial robic u wrobla to wpierw wyslij fotki jezeli takie masz albo wiesz jak wyglada twoje sprzeglo bo przynajmniej kiedys ale nie kazda tarcza nadawala sie na przerobke na spieka
spurek napisał(a):a tak z ciekawości, ile taki spiek wytrzyma kilometrów w zwykłym( N/A rexie )
mr073k napisał(a):ja to nie wiem, na co komu sprzeglo spiekowe do normalnej jazdy, raz na miesiac odkreci do odciecia, i juz spiek potrzebny, moze odrazu exedy dwu spiekowe zamontujcie, bo przecierz seria sprzeglo moze nie wytrzymac, ludzie troche powagi, dla szpanu to potrzebne ?? +5 do morali na miescie ?? to jest smieszne jak sie czyta takie cos, nie jezdzisz w sporcie, tylko w cywilu to na co Ci to ?? stajesz na swiatlach, szarpnie pare razy jak nie umiesz sie delikatnie obsluzyc, bo spiek ma w zasadzie system 0-1, i sie nabijaja z Ciebie ze nie umiesz ruszac, a nie wiedza co to spiek to co innego, ale na co do cywilia spiek ????????? lepiej wsadzic kase w lepsze hamulce niz w spieka do serii. moje zdanie

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość