Pomocy !!klekotanie sprzegla po wymianie na nowe

mamarco84
Forumowicz

przez mamarco84 » 2010-11-07, 18:17

pusty24 napisał(a):jak masz szanse to wpierw rozbierz i obadaj co ma luzzanim kupisz tego cifa bo jak mowisz ze tak napied.....la to luz bedzie wyczuwalny ;) a jak tylko to lozysko w wale to kupisz wszedzie za grosze :ok:
powiem ci ze obstawilem raczej na 100% ta skrzynie poniewaz gdy jade wcisne sprzeglo to dopuki kola sie kreca to tyka sobie wiec to musi byc cos ze skrzynia a tak myslalem ze jak juz zakupie tego civica to m oglbym sie pobawic w probe uturbienia go bo jest on w 100%sprawny tylko nie przejdzie przegladu bo ma zgnite progi i brak tylnej szyby a zeby pospawac tutaj progi troche to kosztuje w warsztacie a ja sobie to zrobie za fri :P i jak sie uda w miare korby nie wyskocza to przeloze caly zestawik do crxa :) tak wiec raczej kupie go i tak

[ Dodano: 2010-11-11, 19:43 ]
Panowie troc he poczytalem tu i tam i doczytalem sie ze ok d15b2 a d15b7 prawie sie nie roznia ale czy nie bede musial wymieniac sprzegla jak zaloze skrzynie z d15 b2??wiecie moze czy bedzie ona plug and play czy bedzie trzeba cos przerabiac???

DelSolPiła

przez DelSolPiła » 2010-12-29, 14:47

witam,mam podobny problem ,łozysko oporowe sprzegła wymieniłem,bez rezultatu ,teraz zastanawia mnie koszt tego łozyska skrzyni o którym wspomniane było wyzej.

Poprzednia strona