Będe wzięczny jak ktos mi powie na chłopski rozum jakie mam podać parametry honowania, planowania jak oddam sprzet do zrobienia. Dziekowa
mack1111 napisał(a): że hondy nie lubią szlifu ale wału korbowego,

DamianHonda napisał(a):Zmierzyliśmy kompresje i wyszla 12,5 na kazdym cylindrze. Fajnie sie zbiera ma moc, jedyny mankament to apetyt na oliwe.
wiec pomierz, bo to ze masz dobre cisnienie, to dlatego ze masz olej miedzy pierscieniami, i uszczelnia jeszcze. nie chce Cie martwic, ale za wczesnie sie cieszysz 
mr073k napisał(a):DamianHonda napisał/a:
Zmierzyliśmy kompresje i wyszla 12,5 na kazdym cylindrze. Fajnie sie zbiera ma moc, jedyny mankament to apetyt na oliwe.
Ja tez mierzylem cisnienie sprezania, i tez mam ponad 12. I tez mi pali olej, tylko ze 1L na 100 km katacji lub 1L na 1000 km normalnej jazdy. I nie przypuszczam, ze tylko pierscien nie trzyma wiec pomierz, bo to ze masz dobre cisnienie, to dlatego ze masz olej miedzy pierscieniami, i uszczelnia jeszcze. nie chce Cie martwic, ale za wczesnie sie cieszysz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość