Warsiawiak napisał(a):co z pewnością muszę wymienić, żeby autko było gotowe bezpiecznie udźwignąć kompresor
Warsiawiak napisał(a):skorzystać max. z jego wsparcia?
Warsiawiak napisał(a):- jakiś IC?
- zawór upustowy (to z pewnością)
- wtryski z Preludy H22 (też raczej wskazane)
Warsiawiak napisał(a):wskaźniki EGT i BOOST - niezbędne czy raczej bajer
Warsiawiak napisał(a):w planie cały wydech 4-2-1 z allegro + środkowy i końcowy z Mtechu(jakiś plan co z czym i w jakich odległościach połączyć?)
Warsiawiak napisał(a):sprzęgło - jakie doradzacie (spodziewam się około 200KM)
Warsiawiak napisał(a):robić coś z hamulcami? tarcze, klocki czy też nie jest to niezbędne?
kwestia gustu i portfela

przema72 napisał(a):pirul napisał(a):Wszystkie solki mają z przodu tarcze 262mm, nie piszcie głupot
a myślałem ze to tak jak w 2 gen , no czyli łatwo możesz sobie przejść na 282 zmieniając zaciski i jarzma z prelude
ale myślę ze dobre jakościowo 262 tarcze i klocki też dadzą rade
Warsiawiak napisał(a):teraz tylko został jeden problem - ile da rade zrobić mój braciak a co zostanie do zlecenia profesjonalistom
Nawet głupiego BOV'a przerabia pod SC... dochodzi przeróbka kompa, strojenie... i dużo innych drobnych spraw gdzie jedna łączy się z drugą...
Warsiawiak napisał(a):3. do obgadania z bzykiem. bzykk - jeśli o niego chodzi ostatni raz zaglądał tu w lipcu więc mała szansa kupienia czegokolwiek od niego:(.
Warsiawiak napisał(a):ten kolektor 4-1 z passwordjdm jest z katem i jest lekki tuningowy czy seryjny? może jednak lepiej komplet allegro 4-2-1 z cat.- jest nowy chyba lekki i wyjdzie 600zł.
Warsiawiak napisał(a):5. stage 2 czy 3? różnica cenowa niewielka według ebay.com. Może gdzieś w PL znajdę taniej? Jest sens łyknąć stage 3 z flywheel z ebay.com za 240$+przesyłka czy to już przesada? Jeśli stage 2 wystarczy do sebas możemy podyskutować.
Warsiawiak napisał(a):6.
czy to są wtryski h22? wtryski
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości