4 miesiące temu spełniło sie moje marzenie , a mianowicie zakupiłem Honde Crx . Wszystko było by w porządku gdyby nie to , że w owej Hondzinie znajduje się silnik d15b6 o pojemnosci 1500 i porażającej mocy 62 KM i w momencie w którym dowiedziałem sie o tym , załamałem się ;p ... od dawna interesowalem sie tymi samochodami , bo wiedziałem , że jest to mała rakietka
NIestety nie znałem sie na tyle dobrze i nie wiedziałem , że są CRX które dysponują tak słabymi silnikami . Wiedziałem , że wersja 1.5 będzie słabsza , ale wydawało mi sie , że będe dysponował mocą nie mniejszą nic 100 KM.
Zadam teraz znowu to głupie pytanie , co mam zrobić ,żeby powiekszyć tą moc chociaż do tych 100 KM nie sięgając zbyt głeboko do portfela
. Czy jest możliowśc zmiany samej głowicy z d15b6 na d15b2, czy to zwiększy moc ? Mam też zamontowany katalizator, i chce wiedzieć , czy jak go wyrzucę , to poprawią śie osiągi mojego crx,a ? Jeżeli chodzi o wydech , to mam 2 środkowe tłumiki , na samym końcu jest tylko prosta , poprzeczna rurka , bez tłumika.
W grę wchodził by też swap , ale nie wiem jak sie za to zabrać , nie znam też ludzi którzy by się tym zajeli .

)