B16a1 remont

Długi
Forumowicz

B16a1 remont

przez Długi » 2009-03-21, 11:53

jako ze zamkneli temat a nie zdazylem odpisac:

Długi
h8r napisał/a:
3-4k, napisz/zadzwoń do tecno, on już zrobił kilka takich remontów, długiemu po remoncie w tecno wyszło 177km na hamowni.

bahahahaha :rotfl: a kto powiedzial ze jestem zadowolony?
remont to max 155km plus moje mody, nie pieprzyc bez sensu bo tworza sie mity :razz:
3-4kola plus ok 1500tys o bedzie git POLECAM ;)

CELMIX

a co nie jestes zadowolony???jakie twoje mody??co ty pieprzysz mlody ???a no chyba z emowisz o regulowanych kolkach rozrzadu(potrzebnych dostrojenia,nie wiem po co ty je masz )przyszlosciowo moze, i o tym stozku wyjetym z budy dla psa ,czy ten taboret krzywo stojacy w budzie moze daje 15hp . tak to jest czlowiek wklada w to cale serce .............. .do zobaczenia na kresce tylko po modz jeszce troche.

[ Dodano: 2009-03-20, 09:28 ]
a mnie przygotowal od a do z silniczek i mam 220hp n\a i jestem mega zadowolny .

Długi
nie nie jestem poniewaz przejechalem ok 2500km i leci mi olej uszczelkami od ok 2tys, mialem zle rozrzad ustawiony, kolektor ktory zostal zalatany puscil i ciagle pierdzi a zaplacilem za to... zeby nie bylo ze moje slowa sa wyssane z palca:

http://img22.imageshack.us/gal.php?g=20090308073.jpg

troszeczke zasrany silnik olejem ale ma pewnie prawo bo juz 2tys przelotu no to norma co ;)

Celmix
no wlasnie takie proste a takie trudne dla nie ktorych wielkich fachowcow z tego forum zreszta do ktorych oddajecie swoje padla .gdzie jestes krótki????nic nie napiszesz .nie bede pisal gdzie h&r pojebali gwinty ale amatorka ,masakra,niech sie wezma za skaldanie wigry 3.

TECNO
twoje mody? :rotfl2: chyba kilo trawy przejaranej na dobe. zycze ci niewdzieczy gowniarzu zeby ci sie wsyral ten motor jak najszybciej. przejade sie na cargo, zaperdole w mazak i sie skonczy dzien dziecka

Długi
No pewnie jak zabij mnie jeszcze, prawda w oczy kole?fakt moze i dobrze skladasz silniki ale z moim nie byles w stanie sobie poradzic...a ja np nigdy nikomu nie bede zyczyc wybuchu silnika..to takie plytkie jest, robcie te swoje potfffory spotkamy sie na kresce i zobaczymy kto wygra :ok:
btw sam dobrze zrobiony wydech daje ok 15km w a1, moje mody a jakie Twoje mody wplynely na moj silnik?? jestem bardzo ciekawy... :zaskoczony:
pozdr.

dymek1988
Forumowicz

przez dymek1988 » 2009-03-21, 12:09

czyli najlepiej robic samemu remont i nigdzie nie oddawac :rotfl:

[ Dodano: 2009-03-21, 11:10 ]
p.s ladnie leci olej :|
..::Dymek1988 ::..
ED9 B16A2

Virus12 jest ciągle z nami i się śmieje :x

celmix
Forumowicz

przez celmix » 2009-03-21, 15:33

ale z kim ty na kresce chcesz stawac ???? dzieciaku wez sie ogarnij troche bo naprawde ta trawa zle dziala na ciebie ,czy moze na kresce krajówy??wyciekow nie powinna byc to prawda ale pierwszy raz widze taki wyciek po remoncie u grzeska ,a z rozrzadem to nie wierze ci za grosz ,ploty siejesz na forum malolacie i jak bys byl troche starszy to by cie kara spotkala ,ale mam jedna swieta zasade nauczona przez mojego tate -slabszych synu sie nie bije.a jak miales jakis problem to czemu do grzeska sie nie zglosiles-uznaje wszystkie reklamacje ,jest sumienny ,uczciwy i pomocny o kazdej porze dnia i nocy .

a do grzesia na kreske to zapraszam jakies mocniejsze auta bo chlopie nie wiesz co piszesz chyba albo zmien dilera .

M!R@S
Forumowicz

przez M!R@S » 2009-03-21, 16:03

może i ja sie wypowiem troszke bo czytając wasze teksty to troszke niedobrze mi sie pryz piwku zrobiło...

1. Fakt zgodze sie z tobą dymek1988, najlepiej robić to samemu i masz pewność, że zrobisz to dobrze (no chyba że ktoś jest fajtłapą, ja zrobiłem sam i nie objechał mnie ani jeden ED9)
2. Uszelki nowe wymieniałeś Długi, że tak piszesz ??
- jeżeli uszczelki nowej nie kupowałeś to nie masz po co sie sadzić bo to nie jego wina, wsadza to co ma a remont silnika obejmuje SILNIK nie podzespoły a zawór VTEC jest dodatkowy, pozatym podczas remontu można uzyskać sporo wiecej mocy przez planowanie głowicy.
3. Czemu piszesz to tutaj zamiast zgłosić się do gościa co ci remontował ?
opcja nr.1 Pokazanie jaki mega fajny jesteś
opcja nr.2 Poniżanie innych osób
opcja nr.3 Odciągnięcie klientów
opcja nr.4 głupota ?

napisz coś wiecej bo jak na razie to nie jestem po twojej stronie niestety bo chyba po to zakładałeś ten temat aby każdy cię pogłaskał po głowie i obsmarował innych.
Obrazek

Iron man
Moderator

przez Iron man » 2009-03-21, 16:15

pajacujcie sobie na PW
:O