i troche lepszy czas od z5
Ileż to już było tematów na forum o poważnych awariach D-serii?

bo sie jezdzic nie umie nie dba to sa problemy a to ze tyle bylo tematow to wiesz nie przemawia za mna bo ile ludzi ma D a ile BJacques napisał(a):Ileż to już było tematów na forum o poważnych awariach D-serii?

Po co B zamiast D, nawet jeżeli zostanie seria? Po pierwsze: seryjnie B jest i tak lepsze mocniejsze i trwalsze a poza tym czy pytający pisał gdzieś, że ma zostać seria?
Pytał jaki silnik lepszy, więc jeżeli tylko może sobie pozwolić na większe koszty to odpowiedź jest jedna. I nie ma co dyskutować nad wyższością świąt...
Kojarzy ktoś? A w D ostatnio plaga jakaś... A statystycznie marni kierowcy przecież trafią się dla każdego silnika 
no ale dobra ja wyrazam swoja opinie ty swoja i nie ma co sie sprzeczac 

sprawa wyglada nastepujaco na poczatku w tej Hani byl silnik d16z5 teraz obecnie jest d16a1, mysle nad zmiana poniewaz skradziono mi bryczke w ubiegly piatek niestety po odzyskaniu samochodu okazalo sie ze silnik jest zatarty i ogolnie troche bylo majstrowane przy nim a co dokladnie to jeszcze nie wiem. Złodzieje mieli fach w reku ale niestety zdolnosciami rajdowymi nie nadrabiali
, zreszta mysleniem tez nie zaimponowali, zostawili mase odciskow i skradzionych rzeczy, ogolnie to zwykle zera patologia itd.
Dzieki wszystkim za pomoc i odpowiedzi pozdrawiam.
Ale mimo to dzieki za propozycje, moze kiedys z niej skorzystam 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości