Nie no miałem na myśli, że jemu auto paliłoby tyle oleju na setkę, co skutery paliwa czyli mieszanki, nie samego oleju. łorewer, temat sam się wyczerpał
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project
co za brednie z tym zabytkiem pirul, slabo sie interesowales, to jak ten dowcip z zycia wziety
podjezdzamy na stacje dolac beny duzym kwiatem a gosc o panie co zes zrobil przeciez to teraz ONI moga ci zabrac samochod, no i sie pyta jacy oni a on ze rzad:D lol
akurat mam kolege graciarza ktory pracuje w ministerstwie i jest od gratow i wszystkie 4 ma na zoltych, gdyby byl w tym jakis problem to w zyciu by tego nie zrobil, otoz nie ma zadnego i zadnego kruczka, zreszta co ma sie psuc w takim aucie? po to je masz zeby dbac a nie zapuszczac, ile razy wyjezdzasz za granice itp, pitolenie bez sensu
To czemu masz skarpetkę na białych blachach jeszcze? Jak się komuś chce i ma determinację to pewnie, że można jeździć na żółtych, ale naczytałem się tyle, że doszedłem do wniosku, że po raz kolejny mam w dupie tą "instytucję" zwaną naszym państwem i nic nie robię w kierunku zabytkowości strucla, bo zamiast ułatwić to tylko życie utrudniają biurokracją i czepialstwem, zresztą jak zwykle.
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project
mam na bialych bo zaduzo mam rzeczy nieorginalnych to raz(choc mysle ze to by przeszlo), a dwa ze nie jestem w zwiazku i oc na miesiac mam ponad 100 zl, a na rok 254, takze ten 1000 za rejestracje zwroci mi sie H wie kiedy , no i mam jeden wrak, jak ktos ma wiecej to nie wyobrazam sobei miec na bialych