hmm nie wiem jak wam to wytłumaczyc... Jak sciągne kopółke to widze rozdzielacz napiecia w kształcie kola i plastikowa oslone, te kolko jest mocowane na palcu pewnie na jakiejs spince czy cos takiego ale ja tego nie mam bo sie rozlecialo i co mam zrobic teraz? Takiej spinki raczej nie dostane
no to nic nie zrobisz tylko musisz kupić aparat chyba że na szrocie dostaniesz taki aparat i sb kupisz o ile będzie taka możliwość to co ci z tego aparatu potrzebne chyba że popytaj chłopaków może ktoś ma na części aparat załóż temat lub szukaj to tyle co ci moge podpowiedzieć raczej
Zrobilem tak i honda nawet zapier#%@&*a z tym ze po 10 km znowu to samo, tym razem ta sprezynke mi gdzies wcielo ale jaja, jak taki pech moze mnie przesladowac teraz nie moge zadnej dopasowac
z długopisu powina pasować i tak bez żadnej przyczyny nie mogło jej wciąć ona gdzieś musi być albo w aparacie albo na ziemi jak rozkręcałeś kopułke jeżeli wyciągałeś tą sprężynke i wkładałeś to może za luźno ją włożyłeś i poprostu przy obrotach wypadła bo od tak nie mogła wyparować