no ja odpowietrzałem tą śrubą ale przesto od razu bez zagrzewania i jeżdzenia było wszystko ok, potem już nie musiałem dolewać. A co do problemu założyciela tematu to też myśle ze to termostat więc wymieniaj i będzie grało, reszte już Ci koledzy napisali.
No właśnie moja H nie jest taka kochana, bo wymienaiłem termostat, odpowietrznik mam zaślepiony, a samochod na dużym obiegu ma niską temperaturę i napuchnięte węże, a na małym temperatura jest optymalna. jeżdzę tak od wczoraj, płyu dolałem i jak na razie, się nie odpowietrzył. co radzicie?
Auto Detailing - regeneracja lakieru lamp i reflektorów - zabezpieczanie lakieru tworzyw sztucznych i felg powłokami kwarcowymi-Gtechniq - trwałe powłoki na szybę odpychające wodę, zabezpieczanie tapicerek skórzanych i materiałowych
korek jest szczelny, sprawdzałem, płynu nie wywala, na małym obiegu temperatura jest w normie dolny przwód zimny górny ciepły. Przłączam na duży obieg powietrze jest ciepłe ale nie gorące, i temperatura na zegarze spada. przewody są spóchnięte.
Auto Detailing - regeneracja lakieru lamp i reflektorów - zabezpieczanie lakieru tworzyw sztucznych i felg powłokami kwarcowymi-Gtechniq - trwałe powłoki na szybę odpychające wodę, zabezpieczanie tapicerek skórzanych i materiałowych