przema72 napisał(a):cos ci się pomyliło a8 ma kata i
sory, my bad
przema72 napisał(a):cos ci się pomyliło a8 ma kata i

no ale taki mamy kraj ze nas doja jak tylko mogą
przeciez mam w domu Vectre V6 170 koni i tez mi jej szkoda LPG meczyc ale co zrobic jak ceny paliwa są jak z kosmosu...przeciez nie kupie diesla bo bym za kulkiem zasnal z nudow...
pozdrawiam i bardzo dziekuje za zainteresowanietematem, super z Was ekipa 
markzo napisał(a):wiem ze LPG to zdrowe dla silnika nie jest
a kto ci takich pierdół naopowiadał , normalnie jak to słyszę to mi sie śmiać che że ludzie są zawsze skłonni w takie zabobony wierzyć i łatwiej im uwierzyć w złą opcję niż dobrą
ten Roverek jest 38 autem w moim garazu;) wiec daruj sobie te gadki ok?;) Sam na gazie juz przejezdzilem troche kmilometrow liczonych w setkach tysiecy i to nie jednym autem, nie zauwazylem zadnych negatywnych stron posiadania gazu w 3 autach, ogromna oszczednosc i przy dobrej instalce i fachowym montazu nic nei ma sie prawa dziac;) jednak chyba przyznasz mi racje ze gdyby paliwo bylo duuzo tansze to nie zakladalbys LPG;) niestety jest jak jest, ja sobie LPG chwale i dalej bede na nim jezdzil jednak wiem ze zawsze jest to "ciało obce" w silniku i jakies tam konsekwencje sa ale i tak przy takich oszednosciach jakie daje gaz to nawet i remont silnika sie oplaca;) nie odbiraj tego jako prowokacji obrazy czy cos;) Szacuneczek dla Ciebie i EOT;)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości