mastacrx napisał(a):odgrzewam, jaka cena takiego tłumika końcowego u was? taki jak miał Pat lub Majlo i jak z głośnością?
xi0nc napisał(a):mastacrx napisał(a):odgrzewam, jaka cena takiego tłumika końcowego u was? taki jak miał Pat lub Majlo i jak z głośnością?
Bardzo cicho w pruszkowie koles robi za 500 komplet zaplacilem czyli 2 tlumiki srodek przelot na 2 cale + koncowa puszka poprzeczna. Czyli na oko ok 330zl wychodzi sama puszka.
7.5 cm to jak od stara rura :|???
szczerze ogłuchniesz
ja w d16z6 robie 2,25" bo juz takie rury kupiłem
myślę że nie będzie za dużo a wyniki jak cos poprę wynikami z hamowni 
atom1 napisał(a):odgrzeje temata wczesniej na turbo mialem wydech z tej rury kwasowki:
R01RO wymiar DN 50 wymiar cale 2" średnica 60,3mm gr ścianki 1,6mm i to juz dla mnie byla locha straszna a jak patrze ze t 2 cale to cos za maly mialem wydech skoro 2.5 cala ma takie wymiary: R01RO wymiar DN 65 wymiar cale 2 1/2" średnica 76,1mm gr ścianki 1,6 mm,
to ktora mam brac7.5 cm to jak od stara rura :|???
wymiary z http://www.italinox.com.pl/rury_okr.html
tomciuherba napisał(a):Temat na czasie bo też bede chciał zrobić sobie cały układzik do b16...i własnie tlumik przelot ale jak sie da to cichy
xi0nc napisał(a):mastacrx napisał(a):odgrzewam, jaka cena takiego tłumika końcowego u was? taki jak miał Pat lub Majlo i jak z głośnością?
Bardzo cicho w pruszkowie koles robi za 500 komplet zaplacilem czyli 2 tlumiki srodek przelot na 2 cale + koncowa puszka poprzeczna. Czyli na oko ok 330zl wychodzi sama puszka.
xi0nc napisał(a):tomciuherba napisał(a):Temat na czasie bo też bede chciał zrobić sobie cały układzik do b16...i własnie tlumik przelot ale jak sie da to cichy
www.arsperformance.ksu.pl
W nadarzynie pod warszawa.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości