Grzechu1916 napisał(a):Opłaca Ci się robić Swap? Skoro chciałeś jeszcze raz D16Z5, to wyremontuj ten swój. Wyjdzie taniej i będziesz pewny tego co masz pod maską. Nie trzeba się od razu nad B serią spuszczać chyba
hawo napisał(a):nie wiem czemu az taki bezsensowny ? b20z to 2 litry i ok 180 nm momentu?
foxbox napisał(a):hawo napisał(a):nie wiem czemu az taki bezsensowny ? b20z to 2 litry i ok 180 nm momentu?
Ale pamietaj, ze aby go wsadzic musisz zmieniac lapy kombinowac z polosiami jakimis wyspzeglikami linkami predkosciomierza, dochodza spore koszta a rezultat nie wiele leprzy, wtedy juz lepiej remontowac d16z5, albo dolozyc i wrzucic cos z b-serii z vteciem.
) też ludzie proponowali mi swapa na d16z6 albo b seria a ja z braku kasy kupiłem d16z5 od Chińczyka za 1200pln i polecam gościa bo lipy ci nie sprzeda obecnie wymieniłem panewki korbowodowe za całość operacji łącznie z mechanikiem i wymiana oleju po dotarciu dałem 428zł mechanik pomierzył wał i to najwarzniejsze mój był w dobrej kondycji tłoki nie upalone
i może 6,5 sek do setki da rade wyśmigać a wydatek nie większy niż 3 tysie
aderro napisał(a):wynik oczekiwany 149-150 koni
aderro napisał(a):marzenie ściętej głowy
aderro napisał(a):B18C4,C6 marzenie ściętej głowy 14 tysi w góre za całość

http://www.youtube.com/watch?v=PIxQt2HKiGk

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości