Witam.
Chciałbym sobie założyć w moim rexie stożek k&n.. ale sam stożek bez dolotu.
Jaki model k&n`a podchodzi do rexa żeby pasował pod zwykły dolot ?

widzisz co ja napisalem??kuba1600 napisał(a):U mnie nie ma to wyglądać ,tylko działać

Lemens napisał(a):sam stożek nie ma sensu - wiem bo jeździłem jakiś czas tak. 3-4 pierwsze przyspieszenia jest extra ( super odgłos, jakby pozornie wiekszy kop ) ale potem już jak pod maską masz piekło w sensie temperaturowym niestety kończy się zabawa, obecnie mam seryjny dolot z wkładką k&n i jest o niebo lepiej niż w samym stożkiem, ale fakt faktem dzwięk stożka jest fantastyczny - szczególnie w tunelach
takze sam stozek w miejscu seryjnej puchy
stozek plus jakis mod
a dziwek w tunelach mmm ale przy redukcji z miedzy gazem tez swoje robi miny kierowcow i przechodniow .... bezcenne 
racuchowy ed - forum/viewtopic.php?p=360877#360877
Racuch napisał(a):Lemens napisał(a):sam stożek nie ma sensu - wiem bo jeździłem jakiś czas tak. 3-4 pierwsze przyspieszenia jest extra ( super odgłos, jakby pozornie wiekszy kop ) ale potem już jak pod maską masz piekło w sensie temperaturowym niestety kończy się zabawa, obecnie mam seryjny dolot z wkładką k&n i jest o niebo lepiej niż w samym stożkiem, ale fakt faktem dzwięk stożka jest fantastyczny - szczególnie w tunelach
potwierdzam!! lemensowy stozek siedzi teraz u mnie tylko ze z bardzo home made separacja cieplego powietrza z komory silnika i czeka az sie zrobi dolot zimnego z zderzakatakze sam stozek w miejscu seryjnej puchy
stozek plus jakis mod
a dziwek w tunelach mmm ale przy redukcji z miedzy gazem tez swoje robi miny kierowcow i przechodniow .... bezcenne

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości