nie jest vpower za bogaty dla naszych wozidełek? ja tankuje 98 na bp, i max spalanie to bylo 15 litrów ale to był street na którym przegrzałem hamulce u zajechałem skrzynie także było ostro
dokladnie tak jak Mariusz90r, pisze- na trasie przy 120 spalanie maszjak najbardziej dobre - takze masz mocno ciezka noge skoro w miescie ci tak chlupie,
a zmula moze byc faktycznie przyczyna zbyt duzej dawki paliwa- wystarczy wykrecic swiece i sprwadzic czy sa mokre/ew czarne okopcone, czy suche i wypalone na bialo powiedzmy
a co do czyszczenia to jest taki preparacik, odkrecasz dolot i walisz nim prosto w przepustnice tak przy 4 rpm, i dale to bo robiłem i wiem, silniczek sie odmulił i było to czuć, ja miałem whurtza jakos tak
Jak pytac to o co z tym preparatem do dolotu?
vrus, nie oszukujmy sie ze tyle co pisz oktan to tyle jest ....POLSKA
Swieca powinna byc jaka dla scisłosci ??
Dobra zaczne od tego ze odkrece pykne ewentualnie fotke i wkleje atom1, pobawi sie w virtual diagnostic wtedy bedziemy gadac do rzeczy o konkretach
a cos blizej o tym preparacie o ktorym wspominał mr073k, mozna??
[ Dodano: 2009-05-27, 23:13 ] vrus, chciałbym jescze zauwazyc ze w kraju kwitnacej wisni skad pochodzi mysl techniczna naszych cacek jest benzyna o liczbie oktan 102 wiec to powinno wyjasnic sprawe
[ Dodano: 2009-05-28, 15:40 ] Moje swieczki do wgladu
[ Dodano: 2009-05-28, 15:40 ] 4 najkrotszy
[ Dodano: 2009-05-28, 15:42 ] I jak panie doktorze atom1,