piotlecek
Kupiles cos od forumowicza ?
Powiedz co o nim myslisz :)

pirul
Moderator

piotlecek

przez pirul » 2009-01-20, 23:37

POZYTYW :ok:

Opiszę troszkę historię bo na pewno nie każdy kojarzy, a warto na przyszłość wiedzieć :) więc jakiś czas temu (bodajże październik '08) kolega piotlecek zaoferował się m.in. na naszym forum w kwestii sprowadzenia ze Stanów przeróżnych gratów do hanek w bardzo fajnych cenach, co w kilku miejscach wielce oburzyło "wyjadaczy" importu części zza oceanu, którzy tłumaczyli, że niby chłopak ma zero wiarygodności i chce całą kasę od razu, a tymczasem poczuli się zagrożeni cenami, których sami nie byli w stanie zaproponować, bo byliby po prostu w plecy. jako jedna z kilku osób zdecydowałem się na zamówienie, chciałem z ebaya 2,5calowy catback do mojej solki, cena - o PÓŁ mniejsza niż u większości, oczywiście na wszelki wypadek zabezpieczyłem się w postaci aukcji na allegro na pełną sumę. Nie będę opisywał więcej bo nie o to chodzi, niskie ceny stały się realne ze względu na sposób transportu - tyle wystarczy ;) Ostatecznie co prawda czas oczekiwania się troszkę wydłużył, ale mam już swój wydech (dzisiaj sobie odebrałem osobiście w krk - pozdro Piotrek :ok: ), wszystko przebiegło zgodnie z oczekiwaniami i zapowiedziami, jestem bardzo zadowolony i POLECAM gdyby jeszcze kiedyś pojawiła się szansa na zakupy z tym Panem :)
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD
ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD
CB600F HORNET '10 SOLD
cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD
w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project

bont
Forumowicz

przez bont » 2009-02-02, 08:55

POZYTYW
Ogromny popzytyw dla tego Pana :poklony: tak jak kolega pirul pisze wyżej, zamówiłem w podobny sposób kolektor 4-2-1 również w bardzo atrakcyjnej cenie. Kolektor dotarł do mnie tak jak było zapewniane, świetny kontakt, co bardzo się chwali przy tak długo terminowych zamówieniach. Na prawdę polecam w 100% Jak będę miał tylko okazje pewnie skorzystam z oferty ponownie.

Rybcia180
Forumowicz

przez Rybcia180 » 2010-09-27, 16:45

POZYTYW

Polecam chłopak zna sie na rzeczy i jest godny zaufania jestem zadowolony z zakupu towar jak najbardziej zgodny z opisem nic dodac nic ujac :)
Moje auto znajdziesz na TwojaFura.pl
Patrz, na ręku Calvin Klein cyka
co z tego, że falsyfikat?
nie wnikaj!