Mumek22 napisał(a):Na Wiślickiej czarny del sol na 17 tkach koło 11 ..to moja mumek22 z Krakowa jechałem PZU bo mi gosciu wjechał w zderzczek...pare drobnych sie przyda..
pozdrawiam

Mumek22 napisał(a):Na Wiślickiej czarny del sol na 17 tkach koło 11 ..to moja mumek22 z Krakowa jechałem PZU bo mi gosciu wjechał w zderzczek...pare drobnych sie przyda..
[/center]Dratinni napisał(a):odezwał się ten co ma del sol i go nie stać na dokładki i siatex
Remi napisał(a):rudzinski napisał(a):wczoraj jakos kolo 20-21 na ofiar dabia, jechal naprawde ladny i zadbany CRX (2gen)
blacha przeniesiona na bok zderzaka.
czyje to?
to pewn ie bylem ja

rudzinski napisał(a):Remi napisał/a:
rudzinski napisał/a:
wczoraj jakos kolo 20-21 na ofiar dabia, jechal naprawde ladny i zadbany CRX (2gen)
blacha przeniesiona na bok zderzaka.
czyje to?
to pewn ie bylem ja
tak, widze po avatarze ze to Ty przejezdzales, swietnie auto sie prezentuje. milo zobaczyc tak utrzymany samochod!
[/center]Dratinni napisał(a):odezwał się ten co ma del sol i go nie stać na dokładki i siatex

interceptor napisał(a):o moje moje
Pozdrawiam kolege!
Rafal
ps. tego zawieszenia to juz mam doscpodskakuje na dziurach jak zaba

interceptor napisał(a):Jest to wysoce prawdopodobneTwoja delsolka ma jasny zielony kolor a wtedy jechales ze zdjetym dachem?
po czym przed wiaduktem skręciłem w prawo a Ty prosto jak na Michałowice / Warszawę itd 
Diups napisał(a):interceptor napisał(a):Jest to wysoce prawdopodobneTwoja delsolka ma jasny zielony kolor a wtedy jechales ze zdjetym dachem?
dokładnie![]()
po czym przed wiaduktem skręciłem w prawo a Ty prosto jak na Michałowice / Warszawę itd

Diups + jeszcze jedna del sol widziana wczoraj pod starym geantem. Co to był za spot tunerów?
a to BarteG był tą drugą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości