... kierowany przez siwawego Pana w stronę M1 a na tym rondzie skręcił w nowohucką
pozdrawiam[/center]Dratinni napisał(a):odezwał się ten co ma del sol i go nie stać na dokładki i siatex
pzdr... nastepnie znów czerwony rex godz 13 00 parking carrefur czyzyny: czyja? drzewko to twoja?? równiez pozdrawiam...
aż miło popatrzec bylo...
drzewko napisał(a):Wczoraj na Bora Komorowskiego o godz. 18 stej. czerwone ED9 z głośnym wydechem, oraz 10 min później pod Obi na Bora Komorowskiego Ciemny zielony Del Sol, kierowca + pasażer, ja niestety byłem czarnym Golfem 4 na alusach, gdyż moje ed9 ma remoncik silnika.
Jeżeli ktoś z Forum to pozdrawiam

pirul napisał(a):a drugi mnie minal jak zjezdzalem do komisu na mogilanach (nowosądeckie blachy), obydwaj kierowcy wydawali sie dosyc poruszeni, jesli ktos z nas - pozdro Panowie
co rozumiesz przez słowo poruszeni
?? pozdro
bialy51rulez napisał(a):co rozumiesz przez słowo poruszeni?? pozdro
Twoje autko zobaczylem w lusterku jak zjezdzalem z drogi i sie zainteresowalem i wy tez zwrociliscie uwage, ot tyle 
kumpel mi pisał ze widział rexa czarnego na alejach z wydechem jak 'scigacz'
i podobno ładne odejście miedzy samochodami zrobiłes:):) to Ty???Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości