SwiEty oczywiście,że widziałam ale zauważyłam w ostatniej chwili Jakbym mogła nie zauważyć,na naszym terenie są tylko 3 Malowałeś samochód u Zielińskiego?
crxJLC dziękuję za wyjaśnienie
GosiekCRX, Tak u Zielińskiego. Stałem chwile równolegle i patrzyłem ale nie chciałem trąbić bo dopiero by się zamieszanie zrobiło z tą ciężarówka więc śmignąłem bo po zderzak wracałem.
www.kupujez.pl - Sklep internetowy - Turystyka, Militaria, Dom i wnętrz Plecaki taktyczne, militarne, turystyczne, trekkingowe, myśliwskie, Wisport, Texar, Camo Garnki, Patelnie, Dekoracje, Wyposażenie, kuchni, łazienki, wnętrza
Gosiek , wasze strony ? tzn ? ja mieszkam koło mile więc mam tam blisko , chya ze trzeba gdzieś indziej mozna podjechać żeby każdemu pasowało ja wezme jeszcze badama , do świętego trzeba sie dobić też i wogle coś większego zrobić oprucz fajki
Ja też z chęcią wpadne jak by szykowało się coś większego. Praktycznie pracuje do 17-18 ale czasami mam też robotę w domu i na jakieś mini spoty też nie za bardzo mam czas.
22.04 jestem za ale zróbmy coś właśnie wcześniej 19 a nie zawsze jak jest ciemno
www.kupujez.pl - Sklep internetowy - Turystyka, Militaria, Dom i wnętrz Plecaki taktyczne, militarne, turystyczne, trekkingowe, myśliwskie, Wisport, Texar, Camo Garnki, Patelnie, Dekoracje, Wyposażenie, kuchni, łazienki, wnętrza