A ktoś kojarzy z Białej czarne ED9 ze zderzakami tuning laminatex? Tylko ten egzemplarz widziałem wielokrotnie w zeszłe wakacje. Tak mi się przypomniało teraz
no jest cos, kiedys tez widzialem ze zdjec, ponoc ZAPIER*** ... z tego co slyzsalem ale jak jest na prawde .... ja mysle ze tak samo jak i z zewnatrz wyglada
Iron man i atom1 widziałem, ogladalem i siedziałem. Jesli mowa o tym samym z polowa jasnej tapicerki to biednie jest... zapierdzielacz to to nie jest gdyz zwykle d16 bodajrze z5 na stozku jakims i wydechu koncowym wiekszym, tyle. W srodku tez potrzebuje sporo pracy.
[ Dodano: 2011-03-14, 23:51 ] Dziś godzina 12.30 ul. Łukasinskiego przed rondem. Czerwony sol, gosc z panienka na pasazerce. Kto to?? szedlem z buta z dziewczyna. Obczailismy sie nawzajem z kierowca
Widział ktoś, lub może ktoś zna szarego CRX'a z Siedlec??? rocznik 1991 z przodu kwadratową rejestracją po lewej stronie..niestety nie mam linka do ogłoszenia ponieważ ogłoszenie się juz skończyło...niedawno stał na motoallegro na srebrnych szprychowych alusach...
Wiem, że podałem dosć mało info ale nie pytam o szarego Golfa tylko o szarego ED9 więc napewno ktoś go widział na motoallegro...gdyby ktoś mógł coś powiedziec o tym aucie to byłoby fajnie.
Pozdrawiam
Małek napisał(a):wczoraj okolo 13 na ulicy pilsudskiego czarny ED9 na tablicach NOL ktos nawet mi pomachal. Stalem na przejsciu z dziewczyna. Kto to byl??
dnia dzisiejszego o godzinie 15 nad siedleckim zalewem czarny ED9 z przyciemnionymi szybani na tablicach NNL bodajrze ale moge sie mylic gdyz zobaczylem w ostatniej chwili a na piechote nie bede gonil