Niuton, ja w tej del sol jakaś blondyneczkę widziałem z miesiąc temu
1. Najpierw zrób karoserie, 2. Potem zadbaj o zawieszenie i hamulce, 3. Teraz dopiero możesz modzić silnik. EE8 -> Subaru GF8 -> ED6 + BB9 -> Subaru GRF http://www.youtube.com/watch?v=OwwaZjWcMOE
a kto za mna dzis bzyknal na grochowskiej kolo 22. wczoraj wlasciwie odbzyknalem i skrecilem w prawo.
a w niedziele chyba.. blondyneczka na powazkowskiej jechala z przeciwka edkiem w takim samym kolorze jak moj - szarym. pozdrawiam
jak dobrze pamietam w grodzisku albo milanowku czarna solka z dziwnym zderzakiem
a wczoraj kto na katowickiej stal na swiatlach przy nadarzynie okolo 15-16 juz sam nie pamietam ;D ja jechalem czerwonym Combo co mi sie rozkraczyl i zaraz stalem obok
jeszcze widzialem kogos na wpr srebny czy szary w grodzisku po 8 albo 11 (nie wiem czy to nie kolega z ktorym sie lapalem na C )
a ja jakies 30 min temu widzialem czarna solke z lotka przyciemnione szyby zolte wstawki w srodku, zolte zaciski, rej WN77.. stal pod szkola na puszczyka
a mnie to nigdy nikt nie widzi choc dziennie smigam 4 razy przez cala wawe.. buu
a mnie wczoraj zamkneli w promenadzie na parkingu:P ja spokojnie sobie chce wyjechac a tu zamkniete i zywej duszy nie ma