glanu napisał(a):dlugo by opowiadac ...![]()
w kazdym razie odkrylem funkcje "ignoruj" hehehhee i czesciej zagladam na forum
w tym wszystkim fajne jest to ze wyjade gdzies i potem sie pojawia text na forum nowy crx w miescietak rzadko wyjedzam ze olej zmieniam nie na przebieg tylko na date waznosci
sebastian1984men napisał(a):tak pozatym na forum jestem dlugo bo 10lat temu mialem ee8
sebastian nie moge zalpac masz jakies fotki z tamtego okresu auta ??![]()
bo co jak co ale w okolicach 2002 ekipe i stare forum znalem na wylot a ee8 bylo nie wiele i wiedzialo sie nawet ile maja km do wymiany oleju
bylo to pierwszy samochod srebne ee8 zapodalbym fotki ale po tylu latach nie zachowaly sie
bylem na forum pod innym nickiem skaczyl marnie crx ppo mnie poszedl do kasacji mial takiego dzwona:D kupujacy nie robil tylko zezlomowal
tylko tyle o nim wiem a jak dokladnie skonczyl to niewiem mial szczgolna charakterystyke do rozpoznania siedzenia obszyte czerwona skora na kanapie bylo naszyte czarne logo crx ee8
tak rzadko wyjedzam ze olej zmieniam nie na przebieg tylko na date waznosci 
przewietrzy sie maszyny
! Ja tam nie oceniam jak nie widziałem i nie wiem czemu tak się wszystkich czepiasz,skoro się nawet nie znamy
? Każdy robi jak uważa i jak potrafi,liczy się satysfakcja i efekt końcowy.Szyszka jak widać żeby była dobra zabawa to musi być towarzycho okrojone,bo jest kilku za bardzo do przodu
,nie ma to jak we własnym gronie 

, A pozatym ty już do nas nie pasujesz