Olsztyn
Widzieliscie jakiegos CRXa ? Zapytaj - moze to ktos z tego forum

SwiEty
Forumowicz

Samochód: ED9

Olsztyn

przez SwiEty » 2008-08-18, 16:45

Byłem dziś w Olsztynie wychodze z biedronki ( niewiem jaka to ulica ) patrze a jedzie Czerwona Crka taka jak moja wsiadłem do auta i jechałem w kierunku obi patrze i stoi na światłach minełem ją patrze a ona za mną i aż tak do obi jak wysiadłem to kolega odjechał :P Chwile poźniej jechałem z Olsztyna do Mrągowa to tam gdzie naprawiają droge i robi sie koras widziałem drugą na alusach gwiazdkach stała na poboczu też czerwona ! Ale tu tego jeździ :P
www.kupujez.pl - Sklep internetowy - Turystyka, Militaria, Dom i wnętrz
Plecaki taktyczne, militarne, turystyczne, trekkingowe, myśliwskie, Wisport, Texar, Camo
Garnki, Patelnie, Dekoracje, Wyposażenie, kuchni, łazienki, wnętrza

Mndr^
Forumowicz

przez Mndr^ » 2008-08-18, 19:44

no pozdrawailem Cie dlugimi itd : ) jechalem za Toba tą całą droge.... po tych MEGA DZIORĄ gdzie walczylem zeby nie wadzic rozpórką :)... a druga to proissa na czarnych gwiazdach pozdrówka ! pod obi nie zatrzymalem sie zeby pogadac bo czas menmi strasznie gobnil ale nastepnym razem sie zatrzymam eeeema : _)
BE FAST OR DIE HARD ! ! !

b-inside

pozdrawiam

SwiEty
Forumowicz

Samochód: ED9

przez SwiEty » 2008-08-18, 23:44

Widziałem tak mi się zdawało ze długie widziałem ale ojciec nie mógł się zdecydować gdzie mam jechać :P Czy już do Mrągowa czy jeszcze do Obi... dlatego zmieniałem pas co chwile heh ale ładną masz taka wypucowaną :)

A ta Druga która widziałem była na srebrnych gwiazdkach :) Heh następnym razem to może za rok bo w piątek wracam do Wrocka
www.kupujez.pl - Sklep internetowy - Turystyka, Militaria, Dom i wnętrz
Plecaki taktyczne, militarne, turystyczne, trekkingowe, myśliwskie, Wisport, Texar, Camo
Garnki, Patelnie, Dekoracje, Wyposażenie, kuchni, łazienki, wnętrza