Dlatego też musimy im udowodnić że honda jest szybsza
,żeby nigdy wiecej nie gadali takich głupot jak teraz

glanu napisał(a):ja tam nigdy nie przepuszczam kazji sprowadzic kolesi na ziemie![]()
Obrazek
a ze szkoda czasu i etyliny na glupote po dwoch sobie ustawiajcie zeby kazdy mial szanse dostac po dupie![]()
wezcie wklejcie foty i jak wam poszlo napiszcie trzymam kciuki
zapomniałeś napisać że od jednej z tych bawarek dostawałes po dupie 
jechał w strone lubina i na światłach jeden łebol i zaczął gazować, wiadomo co sie szykowało. Tak czy siak, jakoś niewiem gdzie zniknął, chociaż to droga jednokierunkowa 2pasmówka
. U mnie z Polkowic też są tacy mega kozacy co sie popisują, trzymają z Calibra Real Tesco tIM
. Według mnie beeemki są ciezkie i można je obskakiwać, Ostatnio leciałem 200km/h równo z bejcą piątką i jakoś coś sie poddała. Kolor czarny, srebrna lotka, niebieskie światła (PO) rejerestracja i bez klamek może to od was ?
jeśli tak to uznajcie to za pomoc hehehhe

Boro napisał(a):Dacie rade a po wszystkim mala relacja wyslijcie ceerke TURBO
a potem to juz wiadomo..

dominik216 napisał(a):Boro napisał(a):Dacie rade a po wszystkim mala relacja wyslijcie ceerke TURBO
Chyba nie bedzie takiej potrzeby,mamy "rozjebunde"z ZKA! i specjalnie na weekend przejdzie kuracje odchudzająca i z tego co wiem na pewno sie nie da...Powiem tak-moja ceera jest szybka ,ale ja od niego dostaje pół długości na jedynce...a potem to juz wiadomo..
![]()
Fani Bmw szydzą z nas ponieważ ostatnio udało im sie objechać prelke IV gen z H22,ale to tylko dlatego ,że kolega miał autko dopiero 2 dni..
to zostal uswiadominy
i mysle ze jak teraz bedzie ,to juz tak latwo go BMW nie obleci:
Trzymam kciuki ,ze objedziecie troche BMW . Co do M5 ,to kiepsko to widze
Moze jakis NSX albo chociaz Integra Type R przyjedzie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości