i w sumie masz rację, nie ma co zamieniać na solkę, ja też bym chciała mieć jakieś drugie auto większe
nawet taką preludę IV, bo ja z fotelem zawsze pod kierownicę na maxa jestem, więc z tyłu już się więcej miejsca robi
rozkminiam gdzie na słonku jest zrobiona ta fota gdzie stoisz równolegle do uliczki i nie mogę rozkminić, więc to chyba Słoneczne Zachód, co?
PS: do roboty mówiłeś, że masz na 7, to co Ty jeszcze o 1:55 robiłeś na necie?! ja bym jak zombie chodziła na drugi dzień
Fajnie było 
imho najfajniejsza generacja hondy civic - to mój trzeci 5gen więc sentyment jestmisiofa napisał(a):Macios fajne autko ten civic

misiofa napisał(a):rozkminiam gdzie na słonku jest zrobiona ta fota gdzie stoisz równolegle do uliczki i nie mogę rozkminić, więc to chyba Słoneczne Zachód, co?

misiofa napisał(a):do roboty mówiłeś, że masz na 7

misiofa napisał(a):to co Ty jeszcze o 1:55 robiłeś na necie?!
misiofa napisał(a): ja bym jak zombie chodziła na drugi dzień

misiofa napisał(a):to Ty tak tam wywijasz na tym zdjęciu?

MaciOS napisał(a):ja całą niedzielę czułam się jak zombie
choć wersja type-r jeszcze ujdzie z wyglądu bo silnik to inna bajka.
zreszta mnie reklamować nie trzeba taki zaj..fajny jestem
a tak na serio to że pokazuje [ chciałem dyskretnie ale niestety wyszło na to że się reklamuje ] czym się interesuje to też troszke licze na to że może znajdzie sie jakaś osoba czy nawet kilka która ma podobne zainteresowania i można będzie pogadać nie tylko o naszej wspólnej pasji... dobra koniec reklam, wracamy do tematu...hondy civic 7gen... ale to nudny temat jak sama generacja... choć ma swoich fanów więć nie będe negował.
... jeszcze jako instruktor 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości