kurde ja tu widze potajemne spotkania robicie a mnie zadne sluchy nie zalecialy, no ladnie ladnie.
niestety 26 bede u siebie w rodzinnych stronach :/
części tuningowe z USA D,B-series!! zawieszenia ES/sprzęgła/oświetlenie/felgi/rozporki/pierścienie/tłoki/panewki/uszczelki/doloty i wiele innych!!
Pomiary AFR, Gtech obd2/obd1/obd0 Modyfkacja i strojenie komputerów (ulica+hamownia) Crome Pro, Turboedit, Bre, Hondata ---------------
gg:175578, tel:500410476, www.merfiebay.com
no to niech będzie 12 - jak na pojedynkach western
na bank dojedzie kumpel solnicą ale zaciągam go wręcz za szmaty- przyjedzie bo ma interes , inaczej by nie dojechał
kumpel od czarnej 2nd gen być może będzie ale to też taki sztywniak
w temacie kto gdzie kiedy ktos wspominał o czerwonej na czarnych blachach- dostał wczoraj zaproszenie za wycieraczke ( tak nawiasem to trzeba druknąć jakieś uniwersalne zaproszonka dla napotkanych ceerek)
to jak ? ilu nas będzie?
Poznań wreszcie się reaktywuje na wiosnę czy ni?
ja bede w poznaniu w sobote i pozniej w ciagu tygodnia i planuje od 1 kwietnia juz byc na stale jak bedziecie cos pozniej planowac - to chetnie wpadne na spocik jakowyś
ps... nie mam kasy a tym bardziej checi na kupowanie mieszkania, bo ja do poznania i tak "na chwile"
ufff wrescie wrocilem z zielonej gory ( spotkalem tam przez tydzien tylko jedna ceerke ale za to ustawilismy sie w centrum zielonki na swiatlach na maly speed do nastepnych swiatelek, spoko ludziska )
jesli chodzi o jutro to z monaliza i aparatem sie zjawimy o 12:00 ( mam nadzieje, ze dam rade wstac po kolejnym tygodniu zapier...)
pozdro CeeRiXowo
Może i wyobraźnia z wiedzą w konkury chodzą, ale za to obie przegrywają z bezmyślnością
dobra wiadomość jest taka że w niedziele przyjeżdża trochę bydła żeby sie pościgać
będzie co robić , ponadto staną do walki: DOOOOOMINIK 2EEEEEEEEEE16EEEEE VS CEEEERRRRXXXX16EEEE FAŁŁŁŁŁŁ ( V)
nastepnym razem bede sie bawic z Wami.... fajnie... bedzie z kim sie spotykac wreszcie - nareszcie dokladnie za tydzien bede na stale w poznaniu - ale przez kwiecen chyba bez wozu bo idzie do malowania itd
Był grubo,ale to chyba za mało powiedziane...ścigalem się chyba z 15 razy...na dodatek zaraz obok mieli spota wielbiciele BMW...Chłopaki ostro palili laczki...krecili sie nieziemsko...zreszta my takze ....szalelismy na maksa..takiego spota Poznan chyba dawno nie widział...
No więc musze przyznać,że parę razy po dupci dostałem,ale wiecej wygranych...
Oczywiście 1sze co do podlecieliśmy do chłopaków od beemek i zapyatnko od crx16V- "Co macie tutaj najmocniejszego...? W odpowiedzi usłyszelismy ze e30 kombi 325 170 PS..i 525 192 Ps...
Co tu duz pisac ..dostali po dupie aż miło.... :diabelek
Jeszcze dodatkowo pozamiataliśmy omege B Mv6...211 Ps...
Od tego momentu ustaliliśmy stały termin spotów pod stadionem na bułgarskiej...ostatni weekend kazdego m-ca ,aby kazdy mógł do nas dołaczyć...
Oto kilka fotek..własnie sie ładują..zaraz dodam..
Ostatnio edytowano 2006-03-26, 18:32 przez dominik216, łącznie edytowano 3 razy