czyli jutro żadnego spota ani nic... ? Kurcze bo w niedziele wieczorem mnie już nie będzie.. kicha panowie kicha bo chciałem oblukać te Wasze furasie ;]
pomogę w sprawach wykroczeniowych, karnych oraz odszkodowaniach
http://www.honda-crx.info/viewtopic.php?f=17&t=70254 <---- mój ED
Łoj, znowu ludzi w błąd wprowadzam, sorry. Dobrze że chłopaki czujne i moje błędy prostuja.
BTW: o której dziś sie spotykamy? Czy bezpośrednio na 19 pod globus jedziemy?
bede dzisiaj , smxx, daj mi swoj numer bo tylko do ciebie nie mam i nie mam jak ci smsow o spotach wysylac, spotkajmy sie na globusie gdzies tak 18.30-18.40 zajmiemy sobie najlepsz emiejsce i nasze hondy beda w jednym rzedzie i bedzie ql, ubierzcie sie cieplo!!
ja moge przyjechac troche pozniej bo w yjezdzam z domu o 16.30 i mam 100 km takze powinienem byc ale nie wiem jak to bedzie:) jak cos trzymajcie dla mnie miejsce, no i zaraz powysylam wam smsy
dzis moge po 21 dopiero, a jutro chyba lipa bo najprawdopodobniej jade po pas przedni do krasnegojorku i bedzie parszysko najprawdopodobniej robione i prostowane
mysle ze bedzie pasowalo, pusc mi volvox nr do Ciebie to sie zgadamy jeszcze bo na 19 smigam robic poduche caly ch to powinno zejsc ale roznie to bywa i zebys znow nie musial czekac bo zimno tym razem