witajcie, kojazy ktos to autko?jestem z daleka i zalezy mi na opinii nim pojade.
http://moto.allegro.pl/item986546461_ho ... _taka.html
az sie lezka w oku kreci. jesli koles nic nie nakombinowal to wszystko co napisal sie zgadza. silnik remontowalem wlasnorecznie w sierpniu ubieglego roku. lakier na calosci faktycznie oryginalny, tylko prawy przedni blotnik byl lekko prysniety. mialem nia delikatna stluczke z przodu, wszystkie uszkodzone elementy zostaly wymienione. jezdzi i hamuje prosto
lewe tylne nadkole troche nadgryzione przez ruda, na prawym pojawily sie za mojej kadencji jakies purchelki. nie wiem jak to teraz wyglada. sprzedawalem ja z przebiegiem cos okolo 240kkm, teraz widze ze ma troche mniej, widocznie w Zdunskiej kilometry kreca sie do tylu

.
:D Podobnie zreszta było z wodą. Nie wiem za bardzo jak CRXy jeżdża ale z dołu to to sie nie zbierało w ogóle (możliwe ze wina felg). Zreszta prowadziło sie na tych walcach jak Ursus C-360 z przyczepa wypełnioną ludźmi na kolende. Ale pan sprzedawca mówił że to normalne w CRXach:D:D. Ogólnie szkoda autka skoro było w dobrych rękach. Generalnie gdyby autko było za 5500-6000zł to może warto było wziąć.Z góry dziękuje osobom z forum odpisujących na privy, wiadomo było na co patrzeć, widać ze forum działa prężnie, oraz wielkie dzięki dla kumpla Dawida!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość