cisnienie i temperature sobie podlacz sam przez podkladke pod filtr oleju
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project
Nowlasnie podlaczylbym sam tylko do tych licznikow sa jakies trojniki, czujki i inne a niewiem gdzie mam to wszystko podlaczyc no i z elektryką bedzie ciezko bo sie nieznam zabardzo
cisnienie i temperature podpinasz pod dystans pod filtr oleju ,najczęściej niebieski aluminiowy sa na allegro za około 99 zł masz tam 4 otwory w ktore wkrecasz czujniki ,nakrecasz na silnik ten dystans i potem nakrecasz na niego filtr oleju ,i masz
...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE
a kabelki do zegarow ciągniesz i podpinasz jak na schematach, najlepiej sobie zrodlo napiecia podciagnac tam, gdzie bedziesz mial te wskazniki i kostką rozdzielic na wszystko co ci potrzeba chyba, ze np podswietlenie chcesz miec razem ze swiatlami a czujniki po stacyjce to trzeba sie bawic, ja pociagnalem zasilanie z zapalniczki wiec mam po stacyjce a od podswietlenia mam osobny wlacznik i wszystko z jednego zrodla bangla na dwoch kabelkach, zapalniczka ma przekaznik wiec sie auto nie spali
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project
...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE
zrónb jeszcze fote obudowy bo nie iem jaka tam masz a jestem bardzo ciekawy ok