DEAIR napisał(a):Koledze na parkingu stał i dowód zabrali od cifa heh po prosili dowodzik i sprawdzili całę autko i pan policjant stwierdził luzy na prawej końcówce drążka i stwierdził że autko jest niesprawne techniczniea zrobił to ręcznie
takich to teraz szpeców mamy w drogówce...
tak to chyba raczej nie można, zły stan pojazdu to tylko diagnosta może stwierdzić...

a zrobił to ręcznie
takich to teraz szpeców mamy w drogówce...
Chyba dalej stosują starą zasadę prl-u : "Dajcie mi człowieka a znajdę na niego paragraf".. 
Kurcze moim zdaniem w nielegalnych wyścigach jest coś fajnego ale stracić prawko to nie sztuka... W łodzi choć biją kase na tym mogli się zorganizować a więc i mogli by może w wawie ale trzeba by było za tym po chodzić... Kolejna sprawa na spoty wyścigi jak ludzię przyjeżdżają to sami zobaczcie jak po całej zabawie wygląda miejscówka masakraaaaaa to co tu się dziwić jak ludzie nie szanują pewnych zasad...
dlatego skończył się maximus też i cargo i pewnie spalarnia... Ja bym się wkurr... jak pod takim maksimusem w poniedziałek był taki syf że aż wstyd i wogóle... Więc spoty w weekendy powinny się moim zdaniem odbywać około 24 bądż 1 w nocy może by takie bydło nie przyjeżdżało... I tyle ale tego na strugałem!

Jedziesz dalej.