A Ma ktoś może do sprzedania lusterko lewe manualne ( od strony kierowcy ) i mógłby je zabrac na spota? Ja co prawda mam auto u blacharza wiec się nie pojawię ale mógłbym gdzieś podjechac i odebrac.
Panowie, z tego, co się dowiedziałem, to to ryzyko, że zamkną nam tunel pod Wisłostradą jest całkiem realne... Ponoć tunel przecieka i jakieś służby tam już nad tym pracują...
BTW... Nie mam CB-radia, ale mam krótkofalówki (na tak jakby trochę nie teges zakresie pracujące, bo z USA ), może się przydadzą?
Byłem w tunelu 1 godz temu, nic nie przecieka, wszystko ok, także bez paniki. Poziom wody ma się już raczej nie podnosić. Od dwóch dni siedzę nad wisłą i sobię "zwiedzam" po kilka godzin z aparatem także jestem na bieżąco
Mibars weź krótkofalówki, ja będę jechał pierwszy, damy ostatniemu zamykającemu i będę wiedział na bieżąco czy ktoś został, mam czekać czy mogę normalnie jechać.
Cholera, wlaśnie skończyłem mocować zderzak na Patexa i boję się, że do 13 nie złapie odpowiednio, a jeszcze trzeba na myjke wpaść.... mam nadzieje, że będziecie sie powoli zbierać i oglądać auta bo jakoś przed 14 może się wyrobimy z Aśką