dla BHW za zgrana ekipke i dobre wyniki...
)
robertMK napisał(a)::poklony: dla BHW za zgrana ekipke i dobre wyniki...
dzieki za starty i przybycie... wogóle jestem szczesliwy ze moge znac tylu zapalenców i maniaków jak ja)
P.S to moze na pw piszmy ... ale czy wy jestescie w stanie jako BHW wawka cały wasz skład ogarnac cos takiego jak mega duza impreza tylko np dla hond??? z całej polski .. ja udostepniam tor,pomiar, do teho fajne pole namiotowe??? ew dla wymagajacych tanie (tanniutkie 25 zeta noclegi w holelu spotowym po 2 stronie lasu na strefie .. tam gdzie zawsze strzelaja i takie odgłosy sa..)
??? co wy na to???
jakis dogodny termin to mozemy sie zgadac np w wakacjie lub pod koniec itp....
[ Dodano: 2007-05-21, 20:03 ]
oczywiscie to nie był by taki zlot ze jedziemy poogladac krajobrazy i pozwiedzac tylko bardziej sportowa impreza np puchar hondy ??? cały dzien jezdzenia
np jakies osobne klasy zalezne od silników itp...
moze razem z HK??? chodz nie wiem bo oni nie sprtowii tylko bardziej rekreacyjni(procz paru osób) .. no nie wiem
co wy na to ??
tylko P.W bo zaraz zamieszanie sie zrobi itp...

robertMK napisał(a):P.S to moze na pw piszmy ... ale czy wy jestescie w stanie jako BHW wawka cały wasz skład ogarnac cos takiego jak mega duza impreza tylko np dla hond??? z całej polski .. ja udostepniam tor,pomiar, do teho fajne pole namiotowe??? ew dla wymagajacych tanie (tanniutkie 25 zeta noclegi w holelu spotowym po 2 stronie lasu na strefie .. tam gdzie zawsze strzelaja i takie odgłosy sa..)
??? co wy na to???

normalnie zabraknie terminow czyt. wolnych likendow
dla mnie pomysl bomba! 
ivvan napisał(a):co to znaczy po Loobowemu?

tylko czemu stoi w miejscu ??? bo bylo na lodzie ???

Mati79 napisał(a):robertMK napisał(a):P.S to moze na pw piszmy ... ale czy wy jestescie w stanie jako BHW wawka cały wasz skład ogarnac cos takiego jak mega duza impreza tylko np dla hond??? z całej polski .. ja udostepniam tor,pomiar, do teho fajne pole namiotowe??? ew dla wymagajacych tanie (tanniutkie 25 zeta noclegi w holelu spotowym po 2 stronie lasu na strefie .. tam gdzie zawsze strzelaja i takie odgłosy sa..)
??? co wy na to???
pomysł zajebisty ... jesli bedzie pomiar to my załatwimy dostatecznie dużo aut spod znaku H !!!
chłopaki obgadajcie sprawe przez week...
lub chcacych pobajerowac
hihi:))

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość