sluchajcie.
wyszedl taki pomysl zeby nagrac jakis filmik np. 5 min o crx wawa o nachych furkach a naszym lataniu o naszym lansie itd.
w zwiazku z tym. trzeba ogarnac sie ktoregos dnia (W DZIEN) czyli pewnie to bedzie niedziela. godzina 17. i ponagrywac jak najwiecej ceerek.
rozumiecie przejazd na spalare. przejadz po miescie ze swiatel itd.
ale musi byc nas duzo. zrobi sie kazdego crxa odzielnie itd.
chodzi oto zeby bylo duzo materialu a puzniej sie potnie wytnie itd. i sie zrobi odlotowy filmik o crx wawa. co wy na to??
mu juz powoli zaczynamy krecic jakies fragmenty. ale najfajniej by bylo jak by byla duza grupa. by sie zrobilo maly przelot prze zmiasto. ponagrywalo sie specjalne ujecia. itd.
nie chodzi oto zeby jednego dnia to zrobic ale juz jak ma byc duzo ludzi to zeby jak najewiecej materialu z tego zrobic.
co wy na to??
BIMBAM ma kamerke i nagrywa i narazie zgrywa na kompa to co jest. teraz bedzie wozil kamerke na spoty itd. ale zeby jakos super te filmik wyszeld to musi byc duza grupa.
ja, qowax, puszkin, loobo, mariusz, bimbam, elaith, pirat, mati, mamba, celmix, kukus, kejkej, michael, itd. (sorka za tych co zapomnialem) fajnie by to wyszlo ja by zebrac taka paczke i nagrywac filmik

Nie no powaga, kiedy będzie info, że kręcimy to ja chętnie wpadnę.

A tak serio to wg mnie najleiej wygladał by przelot przez miasto jak najw ceerek tak wieczorkiem i tak jak