Z tej dokladki mozna pokombinowac i zrobic cos w stylu tego mugena co jest na koszulkach www.crx.info i nie tylko. Wydaje mi sie ze wszystko powinno zostac spasowane na gladko ze zderzakiem i pomalowane nie zostawiajac jakiejs szczeliny pomiedzy dokladka a zderzakiem a srodek wyciety
Dawca44 cieszę się, że Tobie się podoba mój rexio. No widzisz Nitrox89 ja sobie kupiłam tą nakładkę 4 lata temu jak nie znałam żadnego właściciela crxa, bo w mojej okolicy nie było rexia więc nie miałam się kogo poradzić jak to zrobić. Założyliśmy je bo takie kupiłam. Dopiero teraz jak poznałam paru właścicieli crxów to widzę jak możnabyło to inaczej rozwiązać. Teraz już trudno tak zostanie bo niestety muszę rexia sprzedać, więc kolejny właściciel zadecyduje sobie czy zdjąć czy może zostawić. Przynajmniej mogłeś się przekonać na moim przykładzie jak ta dokładka wygląda. Uczymy się na błędach w ty przypadku na błędach innych. Pozdrawiam. Co do kolorku auta to cieszę się, że jest więcej osób którym się podoba, sama wybierałam. Pozdrawiam.
[ Dodano: Sro Sie 23, 2006 10:23 am ] Przepraszam nitrox89, ale teraz zorientowałam się, że przecież to nie Ty pytałeś o te nakładki, pytał Kaspol i to do Niego kierowałam, że na moim przykładzie mógł zobaczyć jak to wygląda. Sorki.
a wracajac do tematu.wrzucajcie jeszcze zdjatka co mozna zrobic z seryjnymi zderzakami lub jakies w miare tanie zderzaki.no i oczywiscie jakies foty z progami
hmm takie dokładki można samemu zrobić z innych zderzaków, opalarką powyginać i wsio potem szpachla z włuknem szklanym i naprawde ładny efekt ja tak będe robił coś takiego tyle że ja juz mam inny zderzak, przerobiony jak skończe to pokaże krok po kroku jak zrobić. Pozdro