gadaj co niby przemawia za turbo i mega ciezkimi spojlerami
i lambo !
a ja powiem jaki jest moj punkt widzenia ! aha i udostepnij foty autka
do ogledzin !
i lambo !
do ogledzin !veno napisał(a):gadaj co niby przemawia za turbo
veno napisał(a):mega ciezkimi spojlerami

veno napisał(a):lambo !

nie czytam calosci bo domyslam sie o co chodzi
mario-68 napisał(a):Chodzi mi o optymalne rozwiązanie ( nie chodzi o najbardziej oszczędne finansowo). Pozdr i dzieki
zrobic turbo by miec 190km [ o ile wiem to masz cos kolo tego ] to troche lipton .
"
swap kiedys byl meczarnia teraz to pikus LOLcrxmen napisał(a):wiedzialem ze zarzucicie taki temat
To przede wszystkim Twoja zasługa
i dlatego wdałem się w przyjazną pogawędkę
Nic sie "pikntnego" nie działo na forum
veno napisał(a):ziom z wrocka EMG zrobil swap silnika w 2 dni
Zrobił sam - silnik też sam wyciągał i wkładał.veno napisał(a):auto smiga wszystko zrobil sam swap wyszedl go 6,5tys .
veno napisał(a):turbo tez sam nie robiles tylko dales komus [ grabowski ]
. Jak bym robił sam to montaż turba kosztował by mnie 4.000złveno napisał(a):2. jesli nei kujesz silnika zywotnosc jego spada masakrycznie ....
3. witamy ponownie u mechaniora .. kolejne koszty
4. tak l;atwo zwiekszyc moc i szybko pozbyc sie silnika
... wiec każdy kiedys podkreca i dlatego silniki nie wytrzymują !!!
Mati79 napisał(a):wiec każdy kiedys podkreca i dlatego silniki nie wytrzymują
i latwo sie zapomniec .
troche szkoda LOL
a "ziomy" z monster garage robią swap w kilka godzin... tez fajnie, prawda?veno napisał(a):zrobil swap silnika w 2 dni sobota niedziela a dokladnie to zajelo mu 1,5 dnia

), a nie np. 220 na co regulacja zwykłej klapki za pomocą płaskiego klucza pozwala. TA MOC JEST OPTYMALNA DLA MOJEGO SILNIKA I NIC SIĘ Z NIM NIE STANIE!!! Z tego co wyczytałem z wypowiedzi Veno, Mati79 śmiem twierdzić, że mamy inne oczekiwania od swoich autek. Jeszcze raz powtarzam nie zamierzam się ścigać na 1/4 mili. Mój cel został osiągnięty w 100%. Jednym słowem mam 2w1 - szybkie i chyba dobrze wyglądające auto
Święte słowa, zgadzam sie z Tobąmartii napisał(a):wszystko kwestia czego sie chce

mario-68 napisał(a):Mati79 śmiem twierdzić, że mamy inne oczekiwania od swoich autek

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości