wybijaja szybe albo rozcinaja auto, wiec dla mnie ten przepis jest maxymalnym idiotyzmem.maniekcrx napisał(a):ja mialem silowniki z centralnego moga nie wystarczyc trzeba mocniejsze a policja odrazu zabiera dowud nawet jak masz klamki ajedziesz z zamknietymi drzwiami to ci wlepiom mandat podczas wypadku sa potem problemy z dostaniem sie do auta
Michael-CRX napisał(a):maniekcrx napisał(a):ja mialem silowniki z centralnego moga nie wystarczyc trzeba mocniejsze a policja odrazu zabiera dowud nawet jak masz klamki ajedziesz z zamknietymi drzwiami to ci wlepiom mandat podczas wypadku sa potem problemy z dostaniem sie do auta
To ciekawe co piszesz, ale we wszystkich nowych samochodach od dobrych kilku lat drzwi automatycznie się zamykają automatycznie kilka sekund po zapaleniu silnika, więc nie wiem jak mogliby za to karać...
:rotfl2: tak jak pisal Michael-CRX auta maja "autorygle" no i co?? kapa?? kupuejsz samochod i lepiej, zeby Cie policja zatrzymala bo dostaniesz mandat... nie mowiac juz o tym, ze sie otwieraja jak wylaczysz silnik
za to zabieraja prawo jazdy... 
i nigdy nie dostalem mandatu za brak klamek wiec chyba jestem najlepszym przykladem ze mozna spokojnie jezdzic .jeszce sie mnie zawsze pytaja a jka t odziala ??a bezpieczenstwo po wypadku to juz inny zupelnie inny temat .zreszta czy ktos mial powazny wypadek ceerka gdzie obecnosc klamek go uratowala?? naszymi samochodami lepiej sie nie rozbijac bo nie bedzie co z nas zbierac !i gowno nam pomoga klamki przy bocznym uderzeniu tfuuu tfffuUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości