chyba w masce trzeba nawiercic tylko a w blotniku wykrecasz jedna srube i wkrecasz w jej miejsce. ogolnie bardzo latwo, milo i przyjemnie.
Tylko jest kwestia ustawienia silownika, oby nie do gory nogami co do firmy to spotkalem sie z tymi INXX a reszty nie znam, ale zaraz sie znajda ludzie co wypowiedza sie na pozostale
Z tego co pamiętam w edku ja tylko robiłem otwory w masce i gwintowałem roboty na 10min. Bo otwory w błotnikach wykorzystałem już istniejące. Samo dopasowanie i założenie jest dziecinnie proste.
Innx są dobre mam już 2-3 lata i też jak nówki sztuki chodzą. Niestety tak jak napisał M!R@S rdzewieją i to bardzo szybko chyba po 2 miechach już miały takie osady z rdzy. Żeby to ładnie wyglądało trzeba było by przecierać co chwile je szmatka.
Te siłowniki JOM chyba kojarzę bo kolega zakładał do audi a3 ale tam maska jest ciężka i z tego co wiem już ich niema bo wysiadły ( ale co do nazwy musiałbym podpytać )
www.kupujez.pl - Sklep internetowy - Turystyka, Militaria, Dom i wnętrz Plecaki taktyczne, militarne, turystyczne, trekkingowe, myśliwskie, Wisport, Texar, Camo Garnki, Patelnie, Dekoracje, Wyposażenie, kuchni, łazienki, wnętrza