no raczej wyrzucenie jej nie sprawi że crx straci przyczepność przy wyższych prędkościach sam też zamierzam usunąć ten spoilerek
a wygląd? hmmm, jak by wszystkie crxy nie miały tej lotki w standardzie to penie bym ją sobie dokupił....
był crx ed9, del sol, AR 156 , coupe ej6 jest prelude bb9:)
Endrju napisał(a):Ja już dawno się z nią porzegnałem a także z wycieraczką. O niebo albo i dwa lepiej to wygląda... Podstawowa modyfikacja w II gen według mnie.
dokladnie tak jak mowisz
Subaru Impreza WRX , Wersja Limitowana " UK 300" Nr. 244 ,Chargespeed Body + PPP (Prodrive Performace Pack )
kurde , spawanie to ostatnie co mi do glowy przychodzi, moze jakies gumowe pierscionki czy cus takiego anuz kiedys mi sie odwidzi i bede chcial wrocic do tego.A jak to wyglada u Malcolma , widzial ktos to na zywo, czy sie trzyma mocno i jak to wyglada Ps: ladniutko wyglada ceerka na zdjeciu , jakby byla bez majtek
ja mam zaspawane dziury ,ale wiozlem kiedys cerke z niemiec ona tez byla bez spoilerka i miala takie zajebiste nity czy cos w tym rodzaju wsadzone w otwory i wygladalo to naprawde super,takie zaslepki jakby nie wiem jak to opisac.
Subaru Impreza WRX , Wersja Limitowana " UK 300" Nr. 244 ,Chargespeed Body + PPP (Prodrive Performace Pack )