Wreszcie ją mam! nowa skóra ;-) cz3
Troche o modyfikacjach wnętrz i karoserii.

fejsoff
Forumowicz

Wreszcie ją mam! nowa skóra ;-) cz3

przez fejsoff » 2007-10-09, 23:52

;-)

ender2501
Forumowicz

przez ender2501 » 2007-10-09, 23:53

piknie,ale po co aż 3 tematy?
najpiekniejsza muzyka: b16a2 w 5500-8200 rpm, i to x2 ]:->

Krychu
Forumowicz

przez Krychu » 2007-10-10, 00:58

dla lansu...
mogles kolor tej skóry dobrac z dobrym gustem
czerwony do czarnego, no nie moge ;)
w takim wnetrzu raczej bym dlugo nie wysiedzial
Jedzie tir, a w środku świr.

pirul
Moderator

przez pirul » 2007-10-10, 01:53

moja mi sie bardziej podoba :P wystarczylyby czerwone szwy, reszta na czarno, ew. jeszcze te pasy przez srodek foteli, byloby ze smakiem. a jak juz czerwone elementy to bez tych mieszkow bo sie dzieci na festyn zbiegna :blee: ale jak jestes zadowolony no to chyba o to chodzilo :ok: :diabelek:
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD
ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD
CB600F HORNET '10 SOLD
cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD
w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project

rudzinski
Moderator

przez rudzinski » 2007-10-10, 09:44

kolego prosze nie zakladaj trzech takich samych tematow! jesli chcesz wkleic wiecej zdjec to zachecam do korzystania z www.fotosik.pl
pozdrawiam

fejsoff
Forumowicz

przez fejsoff » 2007-10-10, 16:29

Krychu, pracujesz jak sądzę w agencji reklamowej albo jesteś kustoszem w Luwrze, tak? a może malujesz? skąd u ciebie takie wyczucie smaku?
Skóra wygląda doskonale, szczególnie że to wstęp do zewnętrznej modyfikacji mojej zabaweczki. Równie gustownej, ale o tym na wiosne...

A może tak dla nauki, mądralo, pokażesz nam z jakim smakiem urządziłeś swoje auto? ile w nim wyczucia i stylistycznej doskonałości?
A moze ty siedzisz sobie na swoich starych, zdartych fotelikach i krew cie zalewa czekając na okazję by wytknąć miernotę smaku innym, he?

To auto jest legendą, moim motoryzacyjnym marzeniem, ma wyglądać doskonale, rzucać się w oczy, budzić zazdrość. I takie już częściowo jest. Jak widać po Krychu. cbdu

[ Dodano: 2007-10-10, 16:34 ]
A auto finalnie będzie wyglądało tak jak na fotce.
Skóra już jest.
Zderzak przedni kupiony, tyłu szukam.
Na wiosne oddaje do malowania - czarna perła plus ognista czerwień (tylko kilka drobnych wstawek - podobnie jak na fotce).

I co? nie będzie piękna?
;-)

ender2501
Forumowicz

przez ender2501 » 2007-10-10, 17:20

Projekt wyglada ciekawie, tylko obawiam się o stan przedniego spoilera przy tych nierównych polskich drogach.A co do kolorystyki, to oczywiście rzecz gustu.Mnie połączenie czerni z czerwienią bynajmniej nie razi
najpiekniejsza muzyka: b16a2 w 5500-8200 rpm, i to x2 ]:->

Diups
Moderator

przez Diups » 2007-10-10, 17:26

zadne bodykit niz ELIA do del sola mi sie nie podoba, a szczegolnie jakies takie dziwne malowanie ktore wyglada wg mnie jakby sobie lakiernik gdzie chcial tam psiknal... albo w miejscach gdzie laminat sie połamał... ogolnie mi sie nie podoba ale to kwestia gustu i przyjmij to lagodnie - Tobie sie ma podobac... ja bym zwrocil na nia uwage (jak na kazda solke) ale nie zachwycilbym sie ani troche

co do wnetrza to bardzo fajne... jak juz ktos powiedzial wolalbym jedynie kolor nici czerwony przy czarnym aucie (u siebie zielona nic czarna skora badz kremowa-->takie cos bym chcial) ale ogolnie wyglada to bardzo ciekawie a szczegolnie boczki pieknie poprowadzone szwy... duza kasa za takie szycie ?
DELSLOW PROJECT
[center]Mój ulubiony cytat na tym forum skierowany do mnie to:
Dratinni napisał(a):odezwał się ten co ma del sol i go nie stać na dokładki i siatex
[/center]

giscrx
Forumowicz

przez giscrx » 2007-10-10, 17:27

czerwień i czerń pasują do siebie świetnie, super wygląd w środku, jednak trochę te czerwone wstawki na zderzaku itp. mi nie podchodzą, ale to Ty będziesz tym jeździł i Ty masz być happy
Udanej pracy przy autku, a co do zderzaka z przodu to faktycznie, na naszych drogach może byc ciężko.
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.

arturro385
Forumowicz

przez arturro385 » 2007-10-10, 18:47

skóra luxus :szok: kolor auta i fel baja :D zderzak z przodu i tylu ala CALI :blee: twój wybór moje zdanie :)
AG

Malcolm Feth
Administrator

Samochód: Honda Civic Type-R

przez Malcolm Feth » 2007-10-10, 19:30

fejsoff, przyzwyczaj sie
Krychu z grubej rury wiekszosc rzeczy komentuje negatywnie :)

jhak zrobisz autko jak na fotce.... to chyba w garazu bezie stac.. bo ja sam czyms takim nie wyjechalabym na polskie gowniane drogi :)

polkar
Administrator

Samochód: del Sol

przez polkar » 2007-10-10, 19:53

Co do skóry to nie razi mnie, w sumie czerwona skórę czerwone. W sumie moim zdaniem jest :ok:
Ale co do stylingu całego auta podanego na fotce to :nieok:
HOTMOT.pl

tomciuherba
Forumowicz

przez tomciuherba » 2007-10-10, 20:21

Jak widać Krychu ma inny gust i to też jego sprawa...Nie ma co chlopakowi zarzucać, ze zardości... :razz:
On ma pięknie, Ty masz pięknie...coraz więcej na forum jest sprzeczek i glupich rozmów nie na temat...Mi ogolnie skóra nie leży ale robota PROFI choć wolę spokojniejsze kolory...Tak czy siak gratki za włożoną pracę i dążenie do celu...Co do Twojego projektu to nie wypowiadam się, jak zobacże całość to wyrażę opinię... :D

Krzyh00
Forumowicz

przez Krzyh00 » 2007-10-10, 21:38

mi sie osobiscie nie podoba, srodek jest zbyt pstrokaty, dobrze by wygladala po prostu czarna skora zszywana czerwona nicia. z reguly fabryczne fotele skorzane maja charakterystyczne szycia w wielu miejscach a tutaj po prostu wyglada jak pokrowiec z allegro np. taki http://moto.allegro.pl/item249646838_metalic_dragon_pokrowce_tuningowe_hicior_od_s_s_.html :nieok: a malowanie bodykitu to mi przypomina czasy kiedy "tunerzy" znajdowali w garazach niepotrzebne spreje i krzywdzili wszystkie plastiki ktore dalo sie z auta szybko zdemontowac...

fejsoff
Forumowicz

przez fejsoff » 2007-10-10, 22:06

Z tym, Krzyh00, że to jest skóra. Wejdz do środka i poczujesz różnice. Aromaty a la skóra pachną zupełnie inaczej.

Wypiłem browara i tak mnie wzięło na przemyślenia, częściowo motoryzacyjne, trochę sprowokował tomciuherba, pisząc o zazdrości. No to odpowiadam ;-)

Nie chodzi o zazdrość, bo nie ona jest moim celem. Bawię się tym samochodem dla własnej przyjemności, i osiągam ją ;-) he he, niezamierzony double-meaning ;-)

Potem wklejam foty mojej księżniczki na forum dla wariatów, dumny jak paw! spodziewam się – no co tu ukrywać – dobrego słowa ale także uczciwych, obiektywnych komentarzy. I o ile ze spokojem przyjmuje wpis, że owszem robota doskonała, ale kolorystyka nie w czyimś guście, o tyle grubiański komentarz o braku gustu wyprowadza mnie z równowagi.

Zresztą ten drugi typ zachowania wpisany jest w naszą polską, przaśną, wiejską mentalność. Kiedy ktoś znajomy kupuje sobie np. fiata pandę, wykładająć na to pudełko całe swoje oszczędności i lewitując z radości pyta was o zdanie to co mu mówicie? Że to kicha, nędza, pudełko, a nie samochód, prawda? Że powinien był kupić honde! I głęboko gdzieś większość z nas ma to, że mówiąc to robi mu przykrość. Że ktoś, kto pyta nas o zdanie, traktuje nas jako przyjaciela i ZAWSZE liczy na przychylne słowa!

Mam inny sposób. Sprawdzcie na co dzień.

W tym naszym podłym kraju niewielu ludzi stać na luksus. Marzenia spałniają półśrodkami, i my, klubowicze, jesteśmy tego przykładem. Gdyby nie finanse, każdy w nas wybrałby porsche, corvette, astona db9, A5, vipera, jaga, bugatti, F430, evo X albo lambo. Mam rację? Oczywiście! Bo jesteśmy miłośnikami motoryzacji! Just car-freaks! Więc kiedy kumpel mówi mi, że kupił sobie pięcioletniego rodzinnego focusa kombi, wrzucam kurtkę i pytam na co jeszcze czeka, bo ja właśnie wychodzę go oglądać! On też kocha auta ale kupił focusa bo ma dziecko w drodze… hmmm, niezły bobal, swoją drogą ;-) Bo komu innemu można się pochwalić swoją nową bryką, skórą lub dziewczyną?! Kumplowi właśnie! ;-)
I nie chodzi o to, że ktoś (np. ja, pokazując swoją nową tapicerkę) czeka na bezmyślny poklask, bo tak wypada. Nie! Chodzi o obiektywne opinie, dyskusje i sugestie ale chamstwo i zarzucanie braku smaku, jest zwyczajnym chamstwem, i brakiem smaku.

Pozdro!

Następna strona