jestem lakiernikiem i wiem że farecla jest do polerkilakierów samochodowych i jest zbyt miekka mimo że jest to pasta pełno ścierna ja poleruje alu specjalną twardą pasta w wałki efektyCień696 napisał(a):V.i.P., Luxior robi![]()
mam feracle i zobacze jutro
ale jak cos to piszcie jakies komentaze do tych past itp i piszcie jak macie jakies inne co zostały niewymienione

każda felga ma inny stop aluminium a więc i jest potrzebna inna pasta miększa lub twardsza itak np BBS używa sie mięciutkich past a np eluet potrzebna jest dość twarda ale rubcie czym chcecieV.i.P. napisał(a):Cienko Ci wyszła ta felga co tu dużo mówićWalciu robi Fareclą a jest chyba w tym fachu najlepszy w Polsce, a to o czymś świadczy. Nie twierdzę, ze automax jest zly, ale może jak już zaczełeś, to podaj swój typ na paste do alu

fareclą można jedynie zrobić wykończenie a obwudki wzmacniacza to sory ale co to za polerka spoleruj powieżchnie w 17 calowych felach jak ja na 1 foto wtedy pogadamy jak będzie to wyglądać 
A czy Walciu nie osiagnął kosmosu. Pewnie, ze nie, bo to nie chrom. To "tylko" wypolerowane aluminium. Ale mysle, ze wątek wyczerpaliśmy i teraz trzeba czekać jakie efekty osiągnie założyciel tematu 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości