pangałuszka napisał(a):Zobaczymy, jak wielu Was będzie chętnych do wypowiedzi... W sumie bardziej mnie ciekawi o czym będziecie gadać

M!R@S napisał(a):Moda nie minela a jak ktos chce to niech sobie robi, ja tez mam serie ale doceniam to co inni robia a nie od razu kryhtykuje
seria serii nie równa.
Mistrzbuchi86 napisał(a): i niech zachwyca się nad geniuszem inżynierów z przed 20 lat zamiast zrobić coś swojego
Mi też się odechciewa cokolwiek pisać, jak widzę niektóre komentarze, ale nie martw się, na pewno jest nas więcej niż dwóch
Niektóre rzeczy do mnie nie przemawiają, niektóre zrobiłbym inaczej, ale właśnie dlatego się cieszę
Czemu? Bo każdy jest inny, a tuning to indywidualność. Byłoby nudnie, gdyby każdy robił to samo
A mimo tego, że nie wszystko do mnie przemawia, potrafię docenić ten projekt, bo jest naprawdę konkretny i godny uwagi
Mam nadzieję, że myślisz nad wnętrzem buchi86, myślę, że wtedy będzie jeszcze lepszy efekt
I jeszcze nawiązując, do fanów serii - dlaczego linczujecie tego chłopa? Gdyby było troszkę więcej ludzi, jak np. M!R@S, Vincent, sebas, którzy wypowiadają się obiektywnie i, przede wszystkim, tuningują swoje samochody, to każdy post w tym temacie miałby jakiś sens. 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość