Jak dla mnie, gdyby nie tylni zderzak ( troszkę on mi nie pasuje) to dałbym solidną 5, zderzak do poprawy ( za dużo w nim dziur) i będzie 5. Oczywiście tak jak moi przedmówcy polecam troszkę go przybliżyć do ziemi ( 30-40mm). I będzie SUPER.
Siema ,szczerze autko mi sie poboba tylko doczepie sie do felg.... moim zdaniem powinieneś jeszcze troche popracować nad zawieszeniem i felgami....ja na twoim miejscu kupił bym fele 16" 9J na tył i 7,5J na przód ,oponki 195 tak żeby je ładnie ściągło o troche ją w dół pociągnąc tak żeby było wszystko dobrze spasowane chodzi mi dokładnie o ten efekt co na fotce.....zgadzasz sie ze mną ??
to co pokazales to typowa niemiecka szkola tuningu...
felga 9" nie zmiescialby sie w obrysie auta = poszerzanie
opona ktora zaproponowales bylaby "rozciagnieta" po tak szerokiej feldze przez co wygialby sie jej bark tworzac zaokraglenie czyli... tracimy na przyczepnosci
idac dalej, nie przepadam za rantami w felgach :?
i jeszcze ze strony praktycznej: jesli felga wystaja poza obrys auta to wyrzuca piasek, kamienie itdi itd, ktore uderzaja w karoserie co skutkuje uszkodzeniami lakieru. co to znaczy to chyba kazdy wie
rudzinski, jedni stawiają na wygląd inni na praktyke....zdaje sobie sprawe z konsekwencji posiadania takich felg i zawiasów bo miałem 16"9J i cholernie niskie i sztywne zawieszenie w mojej E30 cabrio jeździć sie nie dało po nierównych drogach 30km/h to był max ale za to auto tak wyglądało że masakra
wiem, ze temat zostal dawno poruszony i jest dosc stary i ze na forumowicze nie przepadaja za odswiezaniem staroci, ale jestem tu nowy i chcialbym sie wypowiedziec na niektore stare tematy, zebyscie mogli poznac moje zdanie na niektore tematy, zatem wypowiadam sie na temat auta rudzinskiego:
felgi masz zajeb..., kolor tez, super progi, przedni i tylni zderzak ujda, moze byc, maska do pomalowania, ale tylne swiatla, to masakra, nie przepadam za lampami a'la lexus, pasuja one tylko do niektorych samochodow, ale nie do tego, ale sa gusta i gusciki i o tym sie nie gada, liczy sie to, ze Tobie sie autko podoba i przynosi Ci wielka frajde pozdro