Znalazłem to co chcialem. Wkleili mi próbke na okno i wyglada to zajebiscie. Sama folia bedzie mnie kosztowala 150zł. Dla niektórych pewnie porywam sie z motyką na slonce (czy jakos tak) ale do odważnych swiat należy. W przyszłym tyg chyba kupuje i na działeczce na urlopie bede działać. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Japonia- kraj kwitnącej wiśni; Polska- kraj kwitnącej lipy ...
z folią bedziesz miał płytke do wyciskania bombli z folii.
Odradzam wyciskanie wody w/w plytka. Ona jest plastikowa i rysuje !!
Lepiej zakupic na CPNie taka sciagaczke do wody ( takie cos male razem ze skrobaczka do szyb,tylko zeby bylo z miekkiej gumy) i tym wyciskac wode.Aha i przy wyciskaniu powierzchnie folii tez zmoczyc woda z mydlem zeby sciagaczka sie lepiej slizgala po folii, wtedy unikniemy zarysowan i zalaman folii.Szybe oddtluscic benzynka extrakcyjna i przed samym nalozeniem folii delikatnie przejechac zew czescia dloni zeby usunac drobinki kurzu i wlosow i takich tam smieci.
Wiem troszke o tym bo siedze w podobnej branzy, wyklejam reklamy na samochodach i innych badziewiach
Ps.male problemy sa z oklejejiem tylnej szyby :? poniewaz ona jest lekko wygieta i robi sie zaj*** pecherz powietrza.. Na tyl polecam folie termokurczliwa ew. nalewana.
w Łodzi robią za 250zł tył i przód, 5 szyb, nie wiem, czy w Twoim przypadku gra jest warta świeczki. Twoja folia + robocizna + w przyszłości oklejanie w zakładzie przednich szyb = koszt większy niż w profesjonalnym zakładzie w Łodzi.
[ Dodano: Wto Sie 23, 2005 6:23 pm ] Mi za przyciemnienie szyb w del solu powiedzieli 150zł