Remi napisał(a):raceboarder napisał(a):nom , wysoka frekfencja
a ja naklejek nie dostalem

raceboarder napisał(a):INESSA napisał(a):ja też chce, ja tez chce!!!
spoko luz

buchi86 napisał(a):No to ja chciałem przeprosić za to, że mowiłem jakobym miał się zjawić ale się nie zjawiłem i zaniżyłem średnią. Ale oczywiście jak zawsze mam jakieś wytłumaczenie.
Pierwsze primo w środe musiałem jechac po pieniądze na swapa bo zmienił mi się termin, moja solka już się ładnie rozbiera zapewne u Quwax'a. Poza tym bardzo fajny gość.
Na domiar tego wszystkiego komp mi wyciągnoł kopyta (czy tam myszę i klawiaturę) i nie miałem nawet jak napisać, że mnie nie będzie.
Teraz jestem w domu (w tygodniu mieszkam w miejscu gdzie pracuje) i pisze z kompa brata. Ogólnie to bardzo żałuje, że mnie nie było i jeszcze raz przepraszam.
Jestem tylko pełen nadzieji, że uda mi się pojawić na przyszłym spocie.
Ps. Ja moge przywieść pająka. Z resztą ostatnio w sobote to jeden pająk i tak zrobił wrażenie na żeńskiej części towarzystwa. Chodź jak mam być szczery to chyba ta żeńska część zrobiła większe wrażenie na nim samym. Po krzyku Inez tak jak by się zwinoł w kulkeczke i zamknoł w sobie
.
Pozdrawiam
jeszcze nikt sie tak nie tłumaczył hehe
damy rade na nastepnym spocie 

[/center]Dratinni napisał(a):odezwał się ten co ma del sol i go nie stać na dokładki i siatex

jak zrobie hamulce przod i tyl to i ja...niestety raczej marne szanse na to ;(
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość