Zauważyłem że nic w naszym klubie sie ostatnio nie dzieje.
Nie mam ustalonych żadnych spotkań np w każdą pierwszą niedzielę misiąca, temat z naklejkami klubowymi legł w gruzach. Co z prezesem klubu? Nikt się nie angażuje!
Nie wiem czy to brak chęci czy czasu, a może funduszy. Są ludzie którzy chcą do nas dołączyć, a my nie mamy się czym pochwalić.
Jesteśmy w rozsypce!
Ostatnio edytowano 2006-05-05, 18:35 przez Dario-g, łącznie edytowano 1 raz
Ale to jest zlot KLUBU HONDA ŚLĄSK na którym pewnie się spotkamy, ale mi chodzi co z naszym klubem --==CRX ŚLĄSK==--
Pisałem już o zlocie w katowicach (temat niżej jak wyjdziesz).
Tu msz link
forum/viewtopic.php?t=7305
Ale traz jest kicha! Wszystko padło.
byłem na ostatnich trzech zlotach Hondy Śląsk i oprócz mnie i czasami w porywach do dwóch chłopaków z naszego "klubu" nie było więcej nikogo.
Trzeba wkońcu ruszyć z miejsca i się zorgnizować. Potrzebne jest tylko troszke checi i nie ukrywam że też funduszy bo naklejki na szybę (jesli bedzie ktos chetny)troszkę kosztują. Projekt jest, trzeba go tylko ewentualnie poprawić i bedzie git. Natepna sprawa to problem Prezesa klubu. Czytałem we wczesniejszych postach ze Dedi się zżekł prezesury, ale wszyscy chcieli zeby został, mimo wszystko od tamtego momentu (tak mi się wydaje) wszystko padło.
Wiec nasuwa mi się pytanie do was:
Nowy prezes? Czy inny pomysł?
Mario-68 mam nadzieje że spotkamy sie na spocie w niedziele w katowicach.
Wiesz Dario niedawno był spot w Bielsku i jakoś nie doliczyłem się Twojej osoby.
Ps. razem z Ewii mamy zamiar zorganizować spotkanie Polski południowej 2 lub 3 dniowe końcem sierpnia lub początkiem września, post ukaże się po zlocie w Gorzowie
bedzie to spot kończący sezon i liczymy na waszą obecność.
Mam nadzieję że crx śląsk będzie najliczniejszą grupą.
W Bielsku nie byłem, to prawda, ale nie można być w dwóch miejscach o jednym czasie...
Też bym chciał żeby CRX ŚLĄSK był najliczniejszą grupą.
Mysle jednak że pojedyńczy spot nie rozwiąże naszych problemów.
Nadal będziemy niezorganizowani. Przykładem dla nas może być Klub Honda Śląsk...
Szołmen napisał(a):Dario chcesz być prezessem?:)
Tak wlaściwie to chciałem zaproponować żebyś to właśnie ty został prezesem.
Może zrobimy w Jaworznie zlocik crx-ów. Rudziński wszedł mi na ambicję w Kielcach. Mam w Jaworznie wszystkie "instrumenty", aby to zorganizować na "102":
- media (2 gazety lokalne)
- kierownika informatyki z Urzedu Miasta- ten co był ze mną w Kielcach Ernest. (str.www.,info na komórki itd...)
- policję (zabezpieczenie ulic)
- jest baza hotelowa (różne kategorie + pole namiotowe)
- mam lokal 150 osób miejsc siedzący (5 stołów bilardowych, dart'sy, piłkarzyki; mozna zrobić jakieś zawody)
- może jazda na orientację
Całą imprezę mozna zorganizować nad zalewem "Sosina" - gril, dance, wybory autek w różnych kategoriach itd.
TO JEST TYLKO PROPOZYCJA (jak nie u mnie to w Bielsku)
Chwila, może faktycznie nic się nie dzieje ale tylko pozornie
Dopiero co były Kielce, Zaraz Gorzów - który jest stricte zlotem tego forum i wiem że Malcolm dużo działa w tym temacie, ponadto szykuje jakieś male niespodzianki ale to nie mnie o tym gadać
jak co niektórzy zauważyli strona jest w przebudowie
Malcolm dołączył ostatnio do kolektywu robotniczego i pracuje od 8.00- 16.00 a po pracy , przed obiadem już siedzi i poprawia stronkę
jak chodzi o Poznań to również nie jest nas dużo i nie zawsze wszystkim pasuje ale spotykamy się sami z siebie dość często
teraz wszystko zamilknie i spotkamy sie w Gorzowie
Myśleliśmy z hossem o spotkaniu podobnym jak był w Krakowie w listopadzie ubiegłego roku i z Davidsem ustaliliśmy że możemy robić taki spot raz w Krakowie raz u nas na śląsku. W tym roku moglibyśmy zorganizować spocik pod koniec lata, tak żeby było jeszcze ciepło, a żeby większość osób mogła przyjechać .
Acha i żeby to spotkanie było zakończeiem sezonu Polski południowej a nie tylko crx śląsk.
Ps. Mario pozdrawiamy Cię również. Twoja propozycja jest bardzo dobra.