a masz ten rozgałęźnik na filtr oleju żeby podpiąć czujnik od tem oleju? Słupek masz już czy trzeba robić? Jak masz to to bierej w łapki samochód na podnośnik lub kanał i zakładaj przecież powinna być instrukcja obsługi to nic trudnego
No jak mi ktos napisze krok po kroku jak to zrobić to sobie chyba sama założę dziś sobie sama tubę podłączyłam he he he mam nadziej ze nic nie spłonie wazne ze gra
słupek to jest ten mały kawałek blachy pomiędzy przednią szybą (to jest ta przez którą patrzysz jak jedziesz) a boczną szybą (to jest tak która jest w tym kawałku blachy przez który wsiadasz). Jak go znajdziesz to już jesteś w domu i resztę założysz bez problemu
Fire
przez Fire » 2008-09-11, 11:34
toki, ale jesteś dowcipny, jak mój stary pokaż mi jeszcze jak sie odpala auto i gdzie jest kierownica bo nie wiem
kupiłaś to się martw. Nie odpalisz to nie zniszczy się, nie rozwali. Będzie muzealna sztunia A jeżeli Cię uraziłem to przepraszam, nie każdy się musi znać na żartach
Fire
przez Fire » 2008-09-12, 12:22
nie każdy musi sie na wszystkim znać!!!
A nic sensownego nie napisałeś by choć trochę pomóż
pomóc...
A co tu sensownego pisać, bierzesz manual do II gena, patrzysz jak się to demontujesz i jazda. Przecież to najfajniejsza rzecz w rexie jak możesz przy nim pogrzebać.
Fire
przez Fire » 2008-09-12, 12:34
dobrze już sie poprawie POMÓC!!!!!!!!!!!!!!!!
Dobra nie ważne dzięki za pomoc wszystko wiem jak zrobić , co gdzie podłączyć i za co się zabrać wszystko jest w temacie.